FOTO by crolander

Tech

Drvena tipkovnica za sve ljubitelje retro stila

admin 12. srpnja 2022.

Nostalgija za sve koji su koristili pisaću mašinu

Prije no što smo ušli u informatičko tehnološko razdoblje u kojem vladaju prijenosna računala i pametni telefoni koristili smo, neke danas zaboravljene metode komunikacije. 

Sve do pojave prvih računala pisaća mašina je predstavljala revolucionarnu pojavu koja je promijenila svijet i bila je središte prenošenja pisanih informacija.

Kada bismo danas pred jednog osnovnoškolca postavili pisaću mašinu izgledalo bi to kao da postavimo zebru na sobni bicikl. Stvari koje smo nekada koristili padaju u zaborav, ali pravi nostalgičari uvijek pronađu način da se vrate u dane djetinjstva.

Retro drvena tipkovnica
Retro drvena tipkovnica

Svi koji su barem jednom napisali nešto na pisaćoj mašini mogli bi biti oduševljeni s tipkovnicom koju smo pronašli, a dizajnirana je za sve koji žele imati nešto posebno i drugačije.

Retro drvena tipkovnica

Predstavljamo vam modernu USB tipkovnicu u stilu staromodnog vintage pisaćeg stroja

Ova tipkovnica izrađena je od kvalitetnog drva bukve i jamči kvalitetu kakvu ne možete pronaći u današnjim plastičnim tipkovnicama. Dolazi u drvenoj integriranoj kutiji koja je premazana uljem za zaštitu, a proces impregnacije osigurava dugotrajnu i lijepu završnu obradu. 

Retro drvena tipkovnica

Svaka tipka je ručno brušena kako bi bila svilenkasto glatka na dodir i kako biste dobili pravi dojam “kucanja” po pisaćoj mašini. Također, svaka tipka ima ugravirana slova koja nikad neće izblijediti od korištenja.

Retro drvena tipkovnica
Retro drvena tipkovnica

Ovu retro drvenu tipkovnicu za sve nostalgičare pronašli smo unutar Crolander web trgovine po cijeni od 935$.