FOTO by @argentum @zlatarnadodic

Moda

Drveće, leptiri i cvijeće – pravi hit proljeća!

admin 26. siječnja 2024.

Upotpunite modne kombinacije nakitom s floralnim motivima!

U prošlim su vremenima samo ljudi na višim društvenim pozicijama mogli nositi nakit. Danas je nakit pristupačniji i prilagodio se raznim stilovima. Nakit ima sentimentalnu vrijednost, može nas podsjetiti na bitne događaje u životu ili na osobu. Neizostavan dio svakog outfita je lijep komad nakita.

Bez obzira nosite li sako i hlače na crtu kao poslovnu kombinaciju ili haljine i suknje, savršeno odabran nakit upotpunit će svačiji izgled i vaše će lice biti dodatno uljepšano. Možete kupiti sebi ukoliko ste loše raspoloženi, a veseli vas kupnja.

Ukoliko odlučite pokloniti nakit drugoj ćete osobi dati do znanja kako je upravo ona razlog vaše sreće. Nakit je jedna od najčešćih i najpopularnijih ideja za darivanje te ćete svakako izmamiti osmijehe na lica. U brojnim poslovnicama možemo pronaći jednostavne i nenametljive modele romantičnih ili geometrijskih modela.

Postoje i veći, upečatljivi modeli koji se izdvajaju svojim dizajnom, a odličan su izbor svečanih događaja i raznih poslovnih sastanaka.

Upotpunite li izgled odgovarajućom torbicom, remenom ili šeširom, zajedno s odabirom jedinstvenog modela nakita nećete proći nezapaženo. Koji god model izaberete, sigurno ćete privući pozornost.

Proljeće samo što nije stiglo pa nije loše uloviti modne dodatke početkom veljače. Motivi proljeća dostupni su na modernim zlatnim naušnicama, ogrlicama, narukvicama i privjescima. Elegantno i precizno zapakirani, zasigurno će popraviti ove tmurne dane. Podignite odjevnu kombinaciju na novu razinu detaljima i bojama proljeća. Listovi, drveće, cvijeće i leptiri u trendu su ovog proljeća.

Kolekcija Solitare pink podsjetit će nas na latice cvijeća koje zapažamo u proljeće. Krasi ju jednostavan dizajn i boja koja je idealna za nadolazeće vedre, proljetne dane. Modeli sadrže rose gold detalje i sjaj kristala. Ovi modeli savršeno odgovaraju i kao poklon za Valentinovo zbog zanimljive roze boje.

Sigurno ste čuli da zelena boja simbolizira sreću, život i nadu. Zeleni model nakita idealan je za sunčane, proljetne dane.

Detalje cvijeća pronašli smo u modelima plave boje i boje lavande koje donose miris proljeća i dozu elegancije. Ovaj cvjetni dizajn posebno ističe nježnost i sofisticiranost.

Model u znaku djeteline s „dva lica“ također smo izdvojili kao idealni cvjetni model za vaše odjevne kombinacije.

Omiljene floralne motive izdvojili smo i iz kolekcije zlatarne Dodić.

Ukoliko ste veći ljubitelj broševa, izdvojili smo ova tri broša za proljeće.

S obzirom na to da se leptir povezuje s ljepotom i nježnošću, a ujedno je i simbol sreće, složit ćete se s nama da je nakit s detaljima leptira savršen odabir za vedre dane.

Nadamo se da smo vas inspirirali i da ste pronašli svoje favorite.