Putovanja

Druga razglednica s Ibize

Viktoria Šafranić 26. lipnja 2017.

Iako je ovo naš drugi osvrt na Majin boravak u inozemstvu, uvodni dio najlakše je ponoviti jer je u njemu sve već rečeno

No za one koji nisu pročitali naš prethodni članak, glavna tema Majine razglednice s Ibize je upravo da dokaže i prezentira osobe u našem susjedstvu, a koje istovremeno imaju mističnog potencijala bez obzira na dob, spol, edukaciju, imovinsko stanje ili pretrpanost rasporedom i obvezama.

Dakle, Maja Panić…tko je do sada nije upoznao kroz alternativnu scenu, barem je zasigurno pročitao jedan od njezinih praktičnih self help priručnika koji su prije nekoliko godina plovili od ruke do ruke… Da li posebna osobnost ove gospođe ili sudbina u koju tako vjeruje i pomno analizira, da li rad koji je njezin život odveo na novu životnu destinaciju nekim osobama – koje u ovom slučaju moraju ostati apsolutno u diskreciji – direktno na Ibizu. Nije slučajno da svjetski celebrityji trebaju neke savjete posebno ovdje gdje se traži način i najkraći put do sreće.

Da upravo tako, dok našom alternativnom scenom harače koje kakvi osobenjaci , marginalci i neznalice, Majin tarot i Majin life coaching dostupni su svima. Upravo u ovim narednim tjednima Maja će biti u Zagrebu neko vrijeme, i to je mogućnost da osobno razgovarate s njom, analizirate svoje probleme, testirate odnose koji vas muče ili jednostavno potražite inspiraciju i putokaz za ostatak ove godine…ili možda desetljeća. Sve informacije i eventualno zakazivanje termina zatražite na hrvatskom broju 00385921616741.

Kako je Maja dio Ibiza Spirituala – prvog i jedinog mobilnog servisa za tarot i life coaching, čak možete zatražiti da Vas spoji s medijima iz dalekih zemalja kako biste naučili nešto novo ili verificirali dosadašnja iskustva na ovom polju.

Ibiza je tlo gdje se alternativa iznimno cijeni, i gdje samo najbolji mogu biti rame uz rame uz njihove servise. Tim više možemo cijeniti dosadašnje godine i rad s ljudima koji je Maju oboružao samopouzdanjem, snagom i sposobnostima da može raditi gdje mnogi žele odsjesti.

Ibiza je čarobna. Već smo rekli kako je otok smješten geografski u sredozemnom moru i čini skupinu Balearskih otoka te se ukupno prostire na 572 m2 kroz svojih 5 općina i 67 podopćina. Broj stalnih stanovnika je zapravo mali – 130.000 stanovnika od koji je samo oko 50 % Ibičana. Pravi Ibičani su vrlo korektne osobe, s velikim dostojanstvom i ponosom, i riječ im je sve. Kada oni nešto kažu – to je zaista tako i ne treba nikakav papir ili dokument, kako smo navikli u Lijepoj našoj.

Posla ima….sezonski posao moguć je za svakoga, bez iskustva, s iskustvom, bitna je samo volja. Definitivno je potrebno izvaditi NIE broj bez kojeg nije moguće ništa, a radi se samo o dokumentu koji je administrativna laganija procedura i koji nije tako skup. Dovoljno je prošetati po gradu i pogledati natpise kojima se traži radnik…stupiti u kontakt i dobiti posao. Ali saznali smo od Maje da svi oni koji žele posao tamo prije svega osiguraju sebi smještaj jer kreveta nema, a posla ima koliko god čovjek želi.

Teško je odoljeti i ne zaviriti u sve što nosi mistični svijet Majine prijateljice Merel. World Family Ibiza – legendarni naziv za iznimno popularan španjolski brand kojeg je osmislila upravo Merel, sa sjedištem U San Juanu na otoku Ibizi. Ako se nađete na Ibizi i vozite se razgledavajući krajolik, lako ćete uočiti trgovinu ispred koje će Vam zastati dah. Životopisne kreacije, odjevne i uporabne, torbice, jastuci,dekoracije, remeni…šarenilo koje opija i otima vam dah. Svaka stvar izrađena je ručno i neponovljiva je.

Merel, iako je 24 sata zauzeta svojim unaprijed dogovorenim angažmanima, iako je majka, supruga, baka i kćer velike i sretne obitelji, svoje slobodno vrijeme rado provodi s Majom, a njihov odnos temeljen je na dubokim osjećajima i poštovanju koje jedna prema drugoj gaje. U našem je interesu da se jednom i ovdje kod nas otvori trgovina u kojoj bi se pronašao dio asortimana koji je očaravajuć jer Merel i njezine rukotvorine nisu nepoznate našim sugrađankama.

Maja je u Zagrebu od 01.srpnja – dostupna je svima koji žele njezine savjete, analize i procjene. Pokušajte i Vi realizirati neke svoje skrivene snove, otkrijte da svaki problem ima i svoje rješenje, udahnite i uvjerite se koliko vas koči vaše neznanje o nekim ljudima, stvarima, događajima… Odbacite svoje brige i krenite u ljeto, s novim odlukama i novim snagama. Zakazivanje termina unaprijed je obavezno. Trajanje savjetovanja je cca 45- 60 minuta i cijena je 400,00 kuna. U pojedinim slučajevima savjetovanje je moguće napraviti i na daljinu.