FOTO by Firebox

Dekor

“Driving Gnome For Christmas” – glupost koja nas veseli…

admin 27. listopada 2022.

A koja je vaša omiljena božićna pjesma?

Nismo ni ušli u studeni, a već smo naišli na toliko lijepih božićnih stvari da nas je sve strah što nas očekuje u nadolazećim danima. Proteklih tjedana već smo pisali o gin snježnoj kugli, plišanim dekicama u božićnom ruhu, kreativnim šalicama ispunjenim božićnim motivima i mnogočemu drugom, ali sada smo pronašli proizvod koji je toliko bedast i jednostavan da smo ga morali predstaviti.

Radi se o igrački u kojoj 2 gnoma sjede u trkaćem automobilu i šire blagdansko veselje. Crveni gnom vozi plavi automobil dok zeleni gnom vozi crveni automobil. Igračka je predstavljena kao set od 2 gnoma u trkaćem automobilu prigodnog naziva “Driving Gnome for Christmas”.

blagdanska dekoracija
Foto: Firebox

Bez obzira što se radi o jednom sasvim prosječnom proizvodu koji čak nije niti dekorativno reprezentativan, nas je oduševila igra riječi njegovog imena koja nas je odmah asocirala na omiljenu božićnu pjesmu.

U ovoj verziji dva gnoma se utrkuju koji će prije stići do cilja, a pretpostavljamo da je cilj obitelj kojoj se vraćaju – jer to je i poanta popularne “Driving Home for Christmas” pjesme.

Ili se zapravo radi o 2 bedasta gnoma koji se utrkuju, a mi smo stvorili slatku blagdansku priču koju samo mi razumijemo.

blagdanska dekoracija
Foto: Firebox

Ako su i vas ova 2 gnoma na neki neobičan način opčinili pronaći ih možete unutra Firebox web trgovine po cijeni od .