FOTO by Instagram @t22felton

Poznati

Draco Malfoy šokirao fanove u kostimu Harry Pottera!

admin 03. studenoga 2021.

Noć vještica potaknula Tom Feltona da odjene kostim najvećeg rivala

Postoje glumci koji su toliko savršeno odigrali svoje uloge da ih je teško zamisliti da glume nekog drugog. Upravo je ta činjenica razlog zbog kojeg su se obožavatelji jednog filmskog lika toliko uznemirili, a riječ je poznatom glumcu Tomu Feltonu.

On je svoju slavu stekao ulogom Draca Malfoya u filmskom megahitu Harry Potter, u kojem mu je istoimeni lik bio najveći rival i neprijatelj.

Foto: IMDb

U svojoj Instagram objavi, vjerojatno najpoznatiji članak Slytherina, napravio je čin veleizdaje kada se pojavio u kostimu Harry Pottera te mu odao poštovanje i znak dobre volje.

Gryffindorski šal i ogrtač, zajedno s ožiljkom od munje i naočalama okruglog okvira, Draco je prava slika i prilika Harry Pottera. Uz objavu je napisao “wtf dad“, a na slici se vidi i njegova crna labradorica Willow, koja umotana u šal Gryffindora izgleda manje impresionirano.

Kada malo bolje razmislimo Malfoyevi su poznati po svom manjku lojalnosti pa je možda ovaj kostim znak da je Draco promijenio strane. I dok on uživa u novim amblemima i imidžu, njegov pas konstantno je pokazivao nezadovoljstvo veleizdajom te je na kraju elegantno otresao šal sa sebe.

Sudeći po komentarima,kostimom su se podjednako zgrozili i njegovi obožavatelji, a većina ga je obilježila nadimkom ‘izdajnik‘. “Osjećam se izdano!“, napisala je druga osoba, a treći obožavatelj se šalio: “Malfoy, tvoj otac će još čuti za ovo”.

Foto: IMDb

Tom Felton nedavno je zabrinuo svoje fanove kada se srušio dok je igrao golf, ali ova šala povodom Noći vještica dokaz je da je glumac dobro i da mu se vratio smisao za humor.