FOTO by Dr. Martens

Moda

Dr. Martens X Smiley kolekcija za male i velike donosi osmijeh na naša lica!

Daria Lovrić 02. listopada 2023.

Donosimo sneak peak u najslađu kolekciju ikada!

U 80-ima i 90-ima, Smiley je postao simbol subkulture elektronske glazbe utemeljene na prihvaćanju i nesputanoj radosti. Danas je smajlić evoluirao u predložak za komunikaciju i korištenje u pisanom jeziku kao emotikon.

Dr. Martens čizme
Dr. Martens čizme – $190

On i dalje označava pozitivnu reakciju, radost i mami nam osmijeh na lice svaki put kad ga ugledamo. U suradnji s brojnim svjetskim brendovima, Smiley širi pozitivnu energiju kroz modu, modne dodatke, dekoraciju za dom, ambalažu za hranu i proizvode za zabavu.

Donosimo sneak peek božanstvene obuće!

Popularni smajlić sada krasi novu Dr. Martens kolekciju za male i velike. Dr. Martens noviteti očarali su nas svojim izgledom i naprosto bismo sve iz kolekcije. U asortimanu tako možete pronaći popularne „marte“ u efektnom izdanju.

Dr. Martens dječje čizme
Dr. Martens dječje čizme – $85

Specifične čizmice inače su prepoznatljive po broju rupica te izbrazdanom dvobojnom gumenom potplatu prošivenim žutim koncem. Sada također dolaze u crnom izdanju, međutim krasi ih mnoštvo veselih smajlića. Dječji model, iako je nalik onome za odrasle, ima žute fluffy vezice.

Dr. Martens cipele – $150

Osim čizmica Dr. Martens lansirao je efektne „oxfordice“ i preslatku okruglu torbicu za svaki dan koja će unijeti radost u svaki outfit. Okrugla torba ukrašena je Smiley ikonom, tako da duh prkosnog optimizma možete ponijeti sa sobom kamo god idete.

Dr. Martens torbica
Dr. Martens torbica – $140

Torba je izrađena od glatke crne kože sa sjajnim crnim patentnim zatvaračem i podesivim remenom označenim žutim AirWair detaljem.

Cijelu Smiley kolekciju škicnite putem Dr. Martens web trgovine i pronađite svog favorita.