FOTO by Dr. Martens

Moda

Dr. Martens Valentinovo kolekcija obara s nogu

admin 02. veljače 2021.

Neuništive Marte predstavile svoju romantičnu stranu

Dva nova para i nekoliko modifikacija na starim modelima rezultat su Dr. Martens Valentinovo kolekcije koja je ovog puta pokazala nježnu stranu poznatog brenda.

Kultne Marte, bezvremenske i legendarne, ovog puta dolaze oplemenjene srcima i prozirnim organdi žnirancima i izgledaju neodoljivo.

Vodeći modni portali dali su nam nagovijestiti da će ova sezona proći u znaku statement obuće koja privlači pažnju i izgleda senzacionalno, a kamo bolje prilike od Valentinova da sva raskoš dođe do izražaja.

Dva nova modela dolaze u bijeloj boji, a minimalizam Valentinovo motiva kompenzirane su upečatljivim detaljima.

Do izražaja dolazi remenčići s predimenzioniranom kopčom u obliku srca na visokom, te veliko lakirano srce na stražnjem djelu niskom modela.

Iako je visoki model prilagodljiviji današnjem vremenu i prognozi, niski model naš je favorit, a razlog tome su prozirni organdi žniranci koji su nas oduševili. 

Žuti ušiveni konci razbijaju monotoniju crno bijele boje i daju prepoznatljivi. Dr. Martens štih te jamče već dobro poznatu kvalitetu ovog brenda.

Kvaliteta i moderan dizajn imaju svoju cijenu pa ćete tako za visoki model morati izdvojiti oko 1.600,00 kn dok niži model dolazi po cijeni od oko 1.200,00 kn.

Kompletna kolekcija bit će dostupna od početka veljače, a sve informacije pratite na Dr. Martens službenoj web stranici.