FOTO by drmartens

Moda

Dr.Martens čizme sa šljokicama toliko su efektne da ih možete uskladiti sa svojim kuglicama na boru!

Antonija Andabak 23. studenoga 2020.

Presijavajuće holografske nijanse još se vise ističu pri svakom koraku!

Prošle su godine u igri bile zlatne “marte” koje su izazvale pravu pomamu za golden glitter čizmama s potpisom jednog od najpoznatijih proizvođača čizama u inače – mnogo suptilnijim varijantama.

Od vibrantne boje, dodataka poput presijavajućeg efekta, dizajneri Dr.Martens obuće izašli su iz svoje zone komfora i lansirali pop-out čizme koje će se svidjeti šminkericama, obožavateljicama glam-rock ideje oblačenja.

Ove godine umjesto zlatne varijante, na stranici su osvanule one u pink-lila izdanju prepunih sitnih šljokica koje daju pravi raskošan dojam ususret Božiću, a detalji su toliko precizni da se šljokice nalaze i na potplatu ovih Vegan 1460 Pascal čizama na vezanje!

Sami dizajneri za ove pinky-ljubičaste martensice kažu da su namijenjene onima koji slave glasno, ne boje se promjene, a podržavanje različitosti im nije strano.

Ove su čizme izrađene od novog sintetičkog materijala s istančanom glitter površinom koja kreira presijavajuće holografske nijanse pri svakom koraku.

S obzirom na to da smo dali prijedlog usklađivanja polučizmama s ovogodišnjim božićnim drvcem, u potpunosti podržavamo ideju da vaša jelka doista osvane u pinkish izdanju, osobito ako ste ljubitelj nježnijih boja koje se od pamtivijeka vode kao sinonim za žensku nijansu.

Prihvatili gore spomenutu ideju ili ne, izborom ovih upečatljivih Dr.Martens čizmica učinit će vaš styling interesantnim i vrijednim pitanja gdje ste ih kupili, a vi to možete učiniti na njihovoj službenoj web stranici!