FOTO by Instagram @moroccanoil_au / @jessicaamandahair i @natalieannehaircare / TikTok @jazvnessa

Njega kose

Doznali smo koje će se ljetne frizure najviše nositi ove sezone!

Una Lora Banjac 02. srpnja 2024.

Elegantne i nedvojbeno šik podignute frizure vaš su ključ da ostanete svježi i da izgledate elegantno

Ljeti biramo sve što je ležernije i jednostavnije, a za one dane kada se osjećate previše lijeno za kovrčanje, peglanje ili feniranje – podignute frizure trebale bi biti vaš prvi izbor.

Bilo da želite biti elegantni i uglađeni ili pomalo ležerni, podignuta kosa može stvoriti upravo onu energiju koju tražite, ovisno o stilu za koji se odlučite.

@kerina.wang Easy updo with a U clip! #hairstyle #updo #hairtutorial #girls ♬ LUNCH BILLIE EILISH – Ell ☆

Uz samo nekoliko proizvoda za njegu kose, dobru četku ili češalj i kopču po vašem izboru, možete u potpunosti transformirati svoj izgled raznim jednostavnim podignutim frizurama.

@byrnebook May the claw clip trend never leave 🙏🏻 #hairstyle #easyhairstyles #hairtutorial #clawcliphairstyles #beginnerhairstyle #hairtok #clawcliphack #clawcliptutorial ♬ Everybody Wants To Rule The World – Tears For Fears

Skromna kopča za kosu vratila se na velika vrata i pojavila kao jedan od vodećih izbora među ženama za svestrane podignute frizure!

@crownsofglory #bananaclip #bananaclips #bananacliptutorial #bananacliphairstyle #bananaclipupdo #easylonghairstyles #easyhair #easyhairinspo #cutehair #cutehairstyle #cutehairstyles #easyhairstyleslonghair #longhairstyles #hairtrends #hairtrend #90shair #heatlesshairstyles #onthegohairstyle #onthegohair #easyupdo #valentinesday #easyponytailhack #hairtok #fyp ♬ back on 74 filmsbymai_ – ✿

Sa samo dodatnim korakom (ili dva), moguće je potpuno preinačiti svoj izgled i stvoriti frizuru koja ne samo da izgleda super šik i složena, već neće zahtijevati da je popravljate svakih sat vremena.

@devinraimo Replying to @steviesloane ♬ original sound – devin

Osim klasične kopče, jako je popularna i ukosnica u obliku slova U koja se također počela pojavljivati ​​kao odlična alternativa, posebno za one koje zanimaju elegantnije podignute frizure. Poznata i kao francuska ukosnica, može se koristiti za preobrazbu vaše neobrađene kose u elegantnu francusku frizuru ili messy bun.

@alishaakaurr a quick side part hairstyle😚🖤 #hairtok #hairinspo #hairideas #hairtutorial #hairstyle #tutorial #updo ♬ som original – ★

@_teepea The perfect Rachel Green claw clip style but with a little hack! #hairhack #hairstylehacks #clawcliphairstyles #rachelgreenhair ♬ New Perspective – Panic! At The Disco

Mnoge od ovih kopči ili pribadača eksplodirali su u popularnosti djelomično zbog svog korisničkog iskustva, ali i zato što korisniku omogućuju oblikovanje kose bez lomljenja koje uzrokuje tipična gumica.

Stoga ne čudi da se sve naše omiljene IT djevojke na društvenim mrežama sve više odlučuju upravo za podignute frizure s ukosnicama ili kopčama umjesto klasičnih repova i neurednih punđi.

@alishaakaurr y2k updo🖤⭐️ #hairtok #hairtutorial #hairinspo #hairideas #hairstyles #hairstyle #tutorial #updo #y2k ♬ After Hours – Kehlani

Bilo da odlučite izostaviti nekoliko pramenova koji uokviruju lice na prednjem dijelu ili ih sve ‘pospremiti’, ljetne podignute frizure također su super šik i nevjerojatno jednostavan način za borbu protiv zagušljive ljetne vrućine.

S kosom počupanom s vrata i lica, velike su šanse da ćete se osjećati opterećeno sve većim temperaturama i visokom vlagom, stoga za sljedeći toplinski val imajte na umu ove podignute frizure.