FOTO by Firebox

Dom

Doživite pravu blagdansku čaroliju uz Gin s okusom gingerbreada i pudinga

Krešimir Šustić 03. prosinca 2020.

Omiljeno piće u božićnom ruhu stiže u naše domove

Mjesec prosinac svima nam je dobro poznat kao period u kojem prevladavaju božanstveni okusi i mirisi kojima malo tko od nas može odoljeti.

Tako naše kuhinje mirišu na egzotične začine poput cimeta, na najfinije i najslasnije kolače, na bogatu aromu crnog vina, kao i na ostale delikatese kojima volimo utažiti svoju glad ili želju za dobrom kapljicom.

£24.99

No na svakom bogatom blagdanskom stolu bi se trebalo naći i jedno od najpopularnijih pića današnjice koje je osvojilo doslovno cijeli svijet.

Gin je definitivno aktualan tijekom cijele godine, ljeti ga pijemo u omiljenim koktelima, dok ga zimi baš poput vina možemo piti kuhanog s dodatkom raznih začina.

Iako je nemoguće da nam ovo piće može dosaditi jer ga uvijek možemo kombinirati s različitim dodacima, uvijek smo otvoreni za nove okuse zbog kojih ga možemo još više zavoljeti.

£24.99

Tako smo švrljajući internetom naletjeli na dva noviteta koji će na ovogodišnji Božić biti prave zvijezde, a mi odlični domaćini koji će ga poslužili svojim gostima.

Gingerbread Gin je nadahnut popularnim keksom koji stvara odličnu ravnotežu između slatkog, svjetlucav je i uistinu se čini kao nešto što je proizašlo iz raja.

Christmas Pudding Gin pruža nam epski osjećaj okusa koji pršti klasičnim božićnim veseljem u obliku klementine, muškatnog oraščića i cimeta te je također svjetlucav.