FOTO by Etsy

Dom

Dozator koji ispumpava sapun u obliku Mickeya za istinske ljubitelje Disneya

Krešimir Šustić 27. listopada 2020.

Pranje ruku postaje još omiljenija aktivnost!

Htjeli mi to priznati ili ne, 2020. godina će zauvijek biti zabilježena kao jedna od onih u kojoj se cijeli svijet našao u situaciji pandemije, koja je donijela brojne promjene u našu svakodnevicu.

Tako se svi prilagođavamo novim pravilima življenja kako bismo zaštitili jedni druge i napokon se riješili najtraženijeg pojma na internetu, koronavirusa.

Mediji nas na dnevnoj bazi izvještavaju o brojkama, novim otkrićima, ali i stvarima koje nam uvelike mogu pomoći u borbi protiv spomenutog.

Jedan od najvećih trendova koji je proizašao iz ovoga je definitivno nošenje zaštitnih maski, koje možemo pronaći u različitim bojama i sa simpatičnim motivima kako bi unijeli dozu radosti u ovo teško vrijeme.

Naravno, osobna higijena igra veliku ulogu u borbi protiv virusa, stoga je izrazito bitno dezinficirati ruke, ali i pojačati higijenu istih temeljitim pranjem od minimalno 20 sekundi.

Kako bi tu aktivnost učinili puno zabavnijom najmlađim članovima obitelji, ali i nama samima, pronašli smo jedan proizvod zbog kojeg će dozator za sapun postati glavna atrakcija u našim kupaonicama.

Radi se o dozatoru koji ispumpava sapun u obliku najpopularnijeg Disney lika, Mickey Mousea, zbog kojeg će svi ljubitelji crtanih filmova doživjeti nalet osjećaja sreće.

Ovaj upečatljivi proizvod koristi tehnologiju 3D ispisa, a može se naručiti u crnoj, plavoj, zlatnoj, crvenoj, sivoj, ljubičastoj, zelenoj, narančastoj, ružičastoj, žutoj i bijeloj boji.

Svoj primjerak ovog genijalnog izuma možete nabaviti na LINKU po cijeni od 20$, te pranje ruku učiniti totalno zabavnom aktivnošću.