FOTO by Stradivarius / Reserved

Moda

Dosta vam je smeđih torbica? Razvedrite dan ovim šarenim primjercima!

Mia Vodopija 17. studenoga 2021.

Reserved, Bershka i Stradivarius opet su nas iznenadili

Jesensko i zimsko vrijeme imaju svojih prednosti – niže temperature, slojevita odjeća koja nam omogućava kreativnost, blagdani koji donose šarenilo lampica i ukrasa, ali i poklone.

Najesen i zimi također isprobavamo nove slane recepte i slatke delicije, te uživamo u slobodnom vremenu uz dobru knjigu, seriju, film ili društvene igre.

TOP 10 knjiga koje MORATE pročitati do kraja godine!

Kao što smo već spomenule, odjeća nam upali lampicu za kreativnost i želimo se svaki dan dokazati da smo spremne suočiti se sa svijetom. Traperice, kožne hlače, puloveri, košulje, dolčevite, pletene haljine i suknje volimo uparivati s raznom obućom, ali i modnim dodacima.

Od modnih dodataka najdraže su nam torbe i torbice. Bilo da su od prave kože, bilo da su od umjetne, nama je svejedno – volimo kako se osjećamo s novom torbicom.

S obzirom na to da moramo primijetiti enormnu količinu smeđih, crnih i tamnih torba, i dalje smo u potrazi za novom torbom koja će obogatiti našu kolekciju i začiniti naš look.

Uz ovo sivo vrijeme najbolje bi pasalo nešto što će nas emocionalno razvedriti. Upravo zato smo zavirile u šarenu ponudu Bershke, Stradivariusa i Reserveda koji su nas oduševili svojim šarenim torbicama.

Naše odabire možete pogledati u galeriji ispod:

Od crossbody modela jednostavnih linija do modela neobičnih oblika,  efektne torbe će i tijekom jesenskih i zimskih dana biti onaj savršeni detalj koji će podignuti ležerne i jednostavne odjevne kombinacije, a svečane i večernje lookove učiniti još posebnijima.