FOTO by Benetton

Modni dodaci

Dosta je svađe čiji je čiji ručnik! Benetton modele od sada možete personalizirati!

Viktoria Mikulić 09. srpnja 2021.

Ako nekoliko članova obitelji voli istu boju, onda je izvezeno ime najbolje rješenje...

Odmalena smo naučeni na Benetton stvarčice. One kao da su predstavljale sveti gral u našem djetinjstvu.

Iako bi se o njihovim cijenama dalo raspravljati, kada je u pitanju udobnost i kvaliteta, Benetton zaista nema konkurencije. Osim ljetne odjeće, svi ovih dana razmišljamo i o prigodnom accessoriesu za plažu, kako za nas tako i za naše najmlađe.

Benetton ručnici su definitivno najmekše rješenje, a sada imamo još jednu sjajnu vijest – konačno ih možete personalizirati…

Ako ste nekolicinu puta nazočili borbi između djece čiji je čiji ručnik, poznati brend tome je odlučio stati na kraj. Benetton ručnici imaju prepoznatljiv izgled i najčešće dolaze u upečatljivim bojama. Naravno da svakom djetetu možete kupiti drugu nijansu kako ne bi bilo zabune, no bilo bi pametnije otići korak dalje.

Benetton vam sada omogućuje da na iste utisnete ime što će uvelike pomoći cijeloj obiteji da se izbjegnu nepotrebne drame. Dovoljno je odabrati željenu boju ručnika i putem njihove web stranice upisati ime koje želite vidjeti na istome, a koje je moguće odabrati u nekoliko fontova. Izvezeno ime, omiljena boja ručnika i najmekaniji materijal sve su što vam treba za bezbrižan odmor na plaži.

Možete ih pronaći u sljedećim bojama: zelena, svijetlo i tamno plava, ružičasta, crvena, žuta, narančasta. Njihova cijena iznosi 239,00 kuna, a naručiti ih možete putem LINKA.