FOTO by Mercury Press & Media

Dekor

Dosadna kuća koja je pretvorena u atraktivno umjetničko djelo izgleda WOW!

Krešimir Šustić 31. svibnja 2020.

Bež nijansu zamjenila je duginim bojama nakon čega su je susjedi zamrzili!

Jane je provela dva mjeseca transformirajući svoju kuću s pogledom na more u Kaliforniji, i tako napravila pravo umjetničko djelo u duginim bojama.

Umjetnica koja je opsjednuta šarenilom, svoj bež i dosadan ljetnikovac pretvorila je u pravu duginu oazu, te troši 4000 funti godišnje na oslikavanje šarene kuće iznutra i izvana

Mercury Press & Media

Održavanje blistavog boravišta je skup zadatak, s obzirom na to da joj je potrebno 5000 litara farbe, a posao bojenja ponavlja jednom godišnje kako bi se spriječilo da boje izblijede na oštrom suncu, što rezultira time da kuća postaje još smjelija svaki put kada se doda novi sloj.

Mercury Press & Media

Priznala je da nisu svi ljubitelji njenog najvećeg umjetničkog djela, pogotovo njeni neodobravajući susjedi jer tvrde da se ne uklapa u ostatak bež imanja koje ona smatra izrazito jednoličnima i dosadnima.

Mercury Press & Media

Kada dođu ljudi koji tuda prolaze prvi puta, odmah se nasmiješe i sretniji su jer nikada nisu vidjeli nešto slično ovome masterpiece-u, te misle da je nevjerojatno i originalno.

Mercury Press & Media

Vila je prvobitno sagrađena 1977. godine, a za to vrijeme je bila je vrlo moderna i neobična za Santa Barbaru jer ondje većinom prevladavaju kuće u mediteranskom štihu.

Mercury Press & Media

Njezin dragi suprug je podržava u tome i sretan je da je sa ženom koja svijet vidi veselim mjestom i gleda ga kroz šarene umjetničke naočale.