FOTO by Next

Dekor

Doručak u krevet – najljepši poklon za Valentinovo!

Daria Lovrić 01. veljače 2023.

Upotpunite dekor predivnim romantičnim posuđem s Nexta!

Iako Valentinovo ove godine pada na radni dan, to ne znači da ga ne možete proslaviti za vikend ili još bolje, nek traje cijeli tjedan! Za Dan zaljubljenih volimo poklanjati ili dobiti donje rublje, putovanja, izlete i parfeme, međutim ne smijemo zaboraviti da ljubav ide kroz želudac.

Next šalica sa srcima – € 28

Iako proslavu Valentinova najčešće započinjemo odlaskom u restoran, ove godine preporučujemo da s partnerom provedete vrijeme u kuhinji, eksperimentirate s hranom i pripremite jelo u kojem ćete oboje još više uživati.

Next set od četiri podmetača u obliku srca – € 15

Bajkoviti set posuđa sa srcima ljubav je na prvi pogled!

Kako bi vaš stol izgledao sjajno, dodajte mu predivno posuđe s Nexta uz koje će vam doživljaj uživanja u hrani biti još potpuniji.

Putem web trgovine pronašli smo šarmantan set tanjura u obliku srca koji dolaze u nježnoj ružičastoj te svijetloj sivoj boji. Ove predivne tanjure želimo u svom domu kroz cijelu godinu, posebice na Valentinovo.

Next set od dva tanjura u obliku srca – € 15

Kako biste kompletirali svoj set, tanjurima dodajte podmetače u pripadajućoj nijansi te zdjelice s poklopcem u obliku srca u kojima ćete sakriti slastice iznenađenja.

Next zdjelice u obliku srca – € 24

Dan započnite doručkom u krevet, šalicom kave i voćem koje ćete servirati u preslatkim šalicama sa srcima u ružičastoj boji i velikoj staklenoj zdjeli u obliku srca.

Next zdjela u obliku srca – € 24

Nedavno smo pisali o ružičastim čašama u obliku srca, koje će se odlično uklopiti u valentinovski štih i začiniti atmosferu.

Next šalica sa srcima – € 19

Svoje favorite škicnite putem Next web trgovine i iznenadite voljenu osobu!