FOTO by Instagram @dorispincicrogoznica_doda

Poznati

Doris Pinčić Rogoznica uživa uz more i puni baterije za nove pobjede

Krešimir Šustić 20. srpnja 2020.

Popularna voditeljica otplovila je od svakodnevnih obveza skupa sa svojim mališanima!

Godišnji odmor je najbolji način kako pobjeći od svakodnevnih i poslovnih obveza na neku od destinacija u kojoj ćemo samo uživati i odmarati moždane vijuge.

To je napravila i jedna od naših najpopularnijih TV voditeljica, Doris Pinčić Rogoznica, za koju znamo da je posljednjih godina angažirana na sve strane i radi punom parom.

Nakon što su mediji punili naslovnice pričama o njezinom razvodu od pjevača Borisa Rogoznice, simpatična brineta odlučila je skupa sa svojim mališanima otploviti i uživati daleko od očiju javnosti.

Svojom fotkom na Instagram profilu dala je do znanja kako je ništa u životu ne može pokolebati, te da će se usprkos svim morskim olujama nastaviti boriti i biti jaka.

Ljetovanje i slobodne dane će provesti sa sinom i kćeri u svojoj rodnoj Dalmaciji kako bi napunila baterije za sve poslovne pothvate koji je očekuju od jeseni.

Poznata je kao velika zaljubljenica u modu i trendove, pa nas je tako na netom održanom Splitskom festivalu očarala odjevnom kombinacijom kojom je pokazala koliko zanosno može izgledati, baš poput prave dive.

Odabrala je rozu haljinu na jedno rame s pojasom oko struka koji je istaknuo njenu vitku liniju, te cjelokupan stajling zaokružila izborom ljetnog favorita u srebrnoj boji, sandala.