Doris Pinčić na ljetovanju “naletila” na uvijek raspoloženog Enisa!

Antonija Andabak 16. kolovoza 2018.

Doris Pinčić po prvi je puta pokazala kome nalikuje kćer Gita

Glumica i voditeljica doista uživa u majčinstvu s dvoje mališana, 4-godišnjim Donatom i nedavno rođenom kćeri Gitom. Sa suprugom, pjevačem Borisom ljetovanje su odlučili provesti u Sukošanu kraj Zadra gdje uživaju u dugim šetnjama, zajedničkom kupanju i brizi za najmlađe. Baš u jednoj od poslijepodnevnih šetnji sa suprugom i kćerkom, naletjela je na svog dobrog kolegu, uvijek nasmiješenog glumca Enisa Bešlagića.

“Od svih mista di smo bili u Sukošanu naletili na “beslagicenis_jedini_pravi”, napisala je Doris. Glumica je ujedno na društvenoj mreži Instagram po prvi put pokazala kako njena dvomjesečna djevojčica izgleda i kome nalikuje. “Kud će bolje društvo” i “mrvica iza vas troje je najslađa nježnost”, samo su jedni od komentara upućeni veselom društvu.

Majčinstvo joj nesumnjivo dobro pristaje, taj su sjaj mnogi primijetili kao i istančan ukus pri izboru odjevnih kombinacija poput midi točkaste haljine za koju su komentatorica pokazale veliko zanimanje te su ujedno otkrile kako je riječ o kreaciji domaćeg brenda Marburi!