FOTO by Instagram @kras_hrvatska / @ovo_je_novo

Dom

Dorina Limun&Đumbir – da ili ne? Začinite svoju ljubav Kraš novitetom!

Daria Lovrić 09. veljače 2023.

Biste li probali novu verziju povodom mjeseca ljubavi?

Kultni brend Kraš već nas više od sto godina oduševljava svojim slasticama. Njihova popularnost ni dan danas ne jenjava, posebice kada je riječ o DORINA čokoladama za koje možemo reći da su jedne od najboljih koje smo probali.

DORINA čokolade odličan su snack između obroka ili slastica poslije ručka. Jedemo ih kad smo tužni, veseli i poklanjamo kada želimo izraziti svoje emocije.

Naša omiljena čokolada do sada je predstavljena kroz niz okusa pa tako na policama trgovina svakodnevno možemo pronaći klasičnu Dorina čokoladu, zatim ledenu, noisette, onu s rižom, keksom, Jaffom, orašastim plodovima, s okusom tortice, napolitanki i mnoge druge.

Stigla je prava čokoterapija!

Iako smo mislili da smo ih probali u svim mogućim varijantama, Kraš je lansirao zanimljivu verziju o kojoj ne znamo što bismo mislili. Kraševa omiljena čokolada povodom Valentinova dolazi u novom okusu – s komadićima limuna i đumbira.

Ukusna DORINA stiže u slatkoj zimskoj kombinaciji začinjena đumbirom i limunom i pripremljena je samo za mjesec ljubavi. Nova serija potiče vas da začinite svoju ljubav, aromatičnim izdanjem omiljene čokolade u prikladnom valentinovskom pakiranju.

Cijena DORINE Limun&Đumbir u Kraševom dućanu iznosi €3,18 i svakako ćemo ju probati. Jer tko zna, možda nas iznenadi okusom. Hoćete li i vi kušati Kraš novitet?