Zabava

Dopisujete se s nekim? Vrijeme odgovora na poruku puno govori o njegovoj zagrijanosti…

Viktoria Mikulić 30. srpnja 2022.

Prestanite imati napad panike – možda su stvarno zauzeti poslom!

Ako vam se stvarno sviđa netko s kim se dopisujete, lako se možete dovesti u situaciju da postanete tjeskobni, ako je njegovo vrijeme odgovora dulje nego što bi trebalo biti.

Za sve one koji nisu bili u strahu i sjećaju se svake sekunde između slanja SMS-ova, bez suočavanja s činjenicom da možda neće stići odgovor, moramo vam reći – zaista ste pravi sretnici. Ali za nas ostale koji poznajemo osjećaj iščekivanja i straha između otpuštanja poslane i dolazne poruke, evo što to znači:

Ako je vaš partner zauzet poslom, a vi se još uvijek pitate, poput „zašto mu treba toliko vremena da mi uzvrati?“, znajte da ima legitiman izgovor! Baš kao što se od vas ne može očekivati ​​da budete hiper-responzivni 24/7, odnosno tijekom važnih sastanaka, to ide u oba smjera.

Ali ovaj članak je više o tome da procijenite kada se samo odmaraju kod kuće i preumorni su za bilo kakav vid dopisivanja, a kada su totalno nezainteresirani…

  1. Ako vam odgovori prije nego što ste uopće uspjeli uzvratiti porukom

Znajte da ako vam pošalje poruku prije nego što ste mu uopće odgovorili, ili ste na drugoj razini i komunicirate sa svojom srodnom dušom, ili je druga strana opasno zagrijana za vas. Ako nekome pošaljete poruku i on na neki način pročita ostatak vaših misli i odgovori vam prije nego što ste uopće završili graditi pitanje u svojoj glavi, znajte da imate nešto.

  • Ako vam odgovori za nekoliko sekundi

Brze reakcije su još jedan siguran način da saznate je li netko iznimno zainteresiran za razgovor s vama i ono što imate za reći. Ako vam vaš partner na tekstualnu poruku odgovori u roku od nekoliko sekundi, znajte da je riječ o otvorenoj i iskrenoj osobi koja nije satima mozgala što napisati. Ovdje nema igara, samo učinkovita komunikacija i želja da se tako nastavi. Sretnice!

  • Ako vam pošalje poruku u periodu od 10 minuta do sat vremena

Ovo je prilično standardna situacija za one koji nemaju puno slobodnih dana, što znači da ne sjede kraj telefona, ali ga provjeravaju dovoljno često da vide je li im netko cool* (aka ti) poslao poruku. Ako pak nije toliko zaposlen i doslovno sjedi na rukama, onda samo želi ispasti #SuperChill s malo kasnijim odgovaranjem, iako te minute jedva da čine razliku.

  • Ako pošalje poruku sat vremena kasnije

I ovo se smatra sasvim normalnim područjem, jer i sami ste se našli u situaciji da pročitate poruku, ali ste jednostavno preumorni i želite malo odmoriti od ljudske interakcije, čak i od bliske osobe. U svakom slučaju, još uvijek ste u prilično neposrednom kontaktu.

  • Ako vam uvijek odgovara u istom vremenskom intervalu, kao što je sat vremena razlike

Uvijek me zbuni kada pogledam poruke nekog tipa i vidim kako mi uzastopno uzvraća 67 minuta nakon što mu pošaljem poruku. Što je ovo dovraga?! U stvarnosti, to bi mogla biti slučajnost, ili je jedna opsesivno-kompulzivna osoba. O tome se svakako vrijedi usputno raspitati.

  • Ako vam nekad uzvrati odmah, a ponekad tek 12h kasnije

Ovdje bismo se zaista mogli osjećati poput odbačenog smeća. U redu je kada netko odmah uzvrati SMS-om, a onda se ne javi čitav dan pa se ispriča: “Oprosti, imao sam važnog posla s tatom za vikend. Što ima?” Ali kad ne kažu ništa slično, na kraju se jednostavno osjećamo kao, „Hmm, pa, možda mu se ponekad sviđam ja, a drugi put izlazi, kao, s devet drugih djevojaka? Ili ga je posljednje što sam mu poslala natjeralo da pomisli da sam idiot?“ Kako god bilo, ova nas situacija čini tužnima.

  • Ako vam odgovori idući dan

Odgovor nakon jednog dana mogao bi se činiti malo čudnim, ali ipak ne bi trebali biti previše uznemireni. Neki se ljudi jednostavno jako zaokupe i zaborave na poruke, ili imaju veoma loš dan i ne žele tu negativu prenijeti i na vas.

  • Ako vam pošalje poruku nekoliko dana kasnije

Ovo je tako čudno jer je gotovo svaki čovjek na svom telefonu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, pa ako je čekao nekoliko glupih dana da vam uzvrati poruku, ili pokušava igrati malo previše ‘macho frajera’ ili mu se ne sviđate. Žao nam je, ali tako je.

  1. Ako vam pošalje poruku tjedan dana kasnije kao da je predstavnik korisničke službe

Osim ako vam ne pošalje poruku s: “Hej! Moja je cijela obitelj poginula u dramatičnoj nesreći na čamcu”, to vjerojatno znači da on uopće ne želi razgovarati s vama, ali je onda dobio erekciju i rekao: “Eh, ovo je granični razuman vremenski okvir da vidim mogu li se još uvijek vratiti u igru.

Nadamo se da smo vam barem malo pomogli pročitati misli muškaraca…