FOTO by notino.hr

Ljepota

Donosimo vam najbolje maskare za najvoluminoznije trepavice!

Mia Vodopija 22. prosinca 2021.

Ovisno o vašem budžetu, imamo ponešto za svakoga...

Nisu sve trepavice jednake, a srećom nisu ni maskare. Korištenje prave četkice i formule za vaš tip trepavica je poput pronalaženja prave hidratantne kreme za vašu kožu – nećete ju htjeti potrošiti do kraja.

Nakon uvijanja ravnih ili kratkih trepavica, s pravom maskarom baš za vas i vaš tip trepavica, uravnotežit ćete neravne duljine i ‘otvorit’ ćete oči za potpuno novi izgled.

Ako tražite pravi tip maskare koji će vas očarati baš svaki puta, ali muku mučite s kratkim trepavicama ili onim ravnima koje je teško uviti, imamo par savjeta za vas!

Kratke trepavice

Odaberite tanju četkicu s gusto zbijenim dlačicama kako biste uhvatili svaku trepavicu.

55,10 kn

Takva četkica je dobra opcija kako biste osigurali maksimalnu sposobnost oblikovanja te kako biste proširili i ravnomjerno premazali trepavice od korijena do vrhova za duljinu i definiciju.

31,60 kn

Ravne trepavice

Upotreba uvijača za trepavice je obavezna! Nakon korištenja uvijača, namažite trepavice s maskarom koja ima formulu za ‘uvijanje’. Dok nanosite maskaru, uvijajte četkicu tako da zahvatite baš svaku trepavicu.

25,90 kn

Neposredno prije nego što vam se maskara potpuno osuši, prstima podignite trepavice za dugotrajno uvijanje koje traje cijeli dan.

54,00 kn

Iako postoji mnogo odličnih maskara na tržištu, mi se ne možemo zasititi onih od Catricea, essenca, Maybelline, L’oreala i naravno, Lancome Hypnose maskare, koja je postala kultni favorit.

189,00 kn

Ponudili smo vam cjenovno prihvatljive i one malo luksuznije odabire, što znači da ne morate puno potrošiti na maskaru, ali se isto tako možete i počastiti za ovo blagdansko vrijeme.