FOTO by Parfois

Moda

Donosimo top jesenske Parfois torbice i ruksake!

Mia Vodopija 16. rujna 2021.

Počastite se novom torbom, zaslužili ste!

Jesen nije samo doba promjena u prirodi, već i promjena u našim ormarima. Ako postoji jedna stvar na koju nas nova jesenska sezona podsjeća, to je onda obnova garderobe, makar samo modnim dodacima.

Torbe i ruksaci raznih boja i veličina veliki su trend ove jeseni, najviše zato što daju poseban štih vašem čitavom looku kojeg ste pomno isplanirali.

350.00 kn

Jesensko doba zove na kreativnost, pogotovo ove godine i u ovom postpandemijskom svijetu! Zato ne iznenađuje da su svi poludjeli za šarenim modnim dodacima. Oni su se ove sezone istaknuli kao najpoželjniji jesenski shopping must haves.

280.00 kn

Sezona jesenskih večernjih izlazaka samo što nije započela i pred nama su dani kada će se gradske ulice ponovno napuniti. S obzirom na to da prošlu jesen nismo išli nigdje, ove jeseni ćemo se malo opustiti i zabaviti.

240.00 kn

Ovo je vrijeme kada započinju ugodna druženja s prijateljicama, ekipom, kolegicama ili partnerom u ne pretjerano vrućoj i sasvim podnošljivoj atmosferi, koja će se produžiti i na večeri, a tu su i večernji izlasci, bilo da je u pitanju odlazak na piće ili u restoran.

240.00 kn

Svakoj fashionisti je večernji izlazak nezamisliv bez odgovarajuće torbice. Mobitel, kartice, dokumenti, ključevi i ruž ili sjajilo, sve je što će vam trebati u dobrom večernjem provodu, pa imajte to na umu kada izabirete torbicu za takvu prigodu.

240.00 kn

Za one koji su aktivni danju, ruksak je odličan izbor jer u njega stane sve što vam treba (a i ono što vam ne treba).

Parfois nas je ugodno iznenadio ove sezone, a vama predlažemo da pogledate našu galeriju kako biste vidjeli koja torba i /ili ruksak vam se najviše sviđaju.

Radujte se ovojesenskim dogodovštinama uz nove Parfois tobe i ruksake.