FOTO by Instagram @delaneychilds / @chadwoodhair / @camilacoelho

Ljepota

Donosimo nekoliko ideja kako ove jeseni nositi mladenačku bob frizuru

Krešimir Šustić 18. rujna 2020.

Kovrčavi, ravni, stepenasti, valoviti ili kratki

Beauty svijet baš kao i modni, svake nove sezone izbacuje trendove koji naše svakodnevice čine zanimljivijima i samim time nam pružaju osjećaj samopouzdanja.

Osim make-up proizvoda koje volimo imati u svojim kozmetičkim torbicama, pažnju posvećujemo i kosi, te se trudimo postići očaravajući izgled iste, promjenom frizure.

Svaka godina donosi nam dosad neviđene i povratničke, no bob je aktualan već neko vrijeme i veliko nam je zadovoljstvo što ga svjetski frizeri ponovno stavljaju na sam vrh.

Brojne poznate dame su se odlučile za ovaj dječački look, te su nam samim time svojim fotografijama na društvenim mrežama dale ideje kako stilizirati ovaj klasik.

Razlikujemo nekoliko vrsta ovisno o obliku lica i tipu kose, ali prednost ove bezvremenske frizure je ta što pristaje uz okruglo, izduženo, četvrtasto, srcoliko lice i druge.

View this post on Instagram

@isabelamoner #hair @chadwoodhair #makeup @allanface

A post shared by pooʍ pɐɥɔ (@chadwoodhair) on

Stepenasti je upečatljiv i zanimljiv, produženi je sigurna opcija za one koji ne žele pretjerivati sa skraćivanjem kose, a kratki je za potpuni mladenački izgled bez mane, koji definitivno pomlađuje.

Za postizanje totalnog WOW efekta preporučujemo da ga nakovrčate, za romantičan i elegantan look potrebno je dodati malo valovitih dijelova, a za urbani i otkačeni look su idealne guste kovrče koje podsjećaju na afro frizure.

Za koju god varijantu se odlučite, znajte da s njim ne možete pogriješiti, neovisno o tome imate li gustu kosu ili tanju i slabiju.

View this post on Instagram

@margotrobbie x @chanelofficial

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on