Donosimo nekoliko favorita ljetne garderobe!

Viktoria Šafranić 26. svibnja 2017.

Elegancija i udobnost u jednom...

Visoke „gradske“ temperature zahtijevaju udobniju odjeću, no veći komfor nikako ne podrazumijeva manjak stila. Bezvremenska, jednostavna bijela boja i opuštene siluete stvorene su za sunčane dane kada su kvaliteta i prozračnost materijala apsolutni imperativ. Spoj minimalističkih krojeva i upečatljivih detalja idealan je način da svaka kombinacija ostavi profinjen dojam, usprkos funkcionalnoj jednostavnosti.

Favorit ljetne garderobe, lagane culotte bijele hlače širokih nogavica i visokog struka, odlično će izgledati uz top jarko-žute boje. Nenametljiva i prozračna tekstura prirodnih materijala poput lana, čistog pamuka, popelina, svile i jute te pročišćena paleta boja, svakom outfitu daju dozu suptilne rafiniranosti.

Joseph, Jil Sander, Jil Sander Navy i Paul Smith bijeli kompleti i haljine, color-block sandale i trendi gingham uzorka na sakoima i haljinama osvježit će vaš stilski potpis na najelegantniji način. Ukoliko ste u potrazi za idealnom ljetnom obućom, Church’s tradicija izrade cipela, dobila je ljetni makeover u obliku pastelno ružičaste sjajne kože i plutenog potplata na brogue modelu te crnih resica i zakovica na sandalama.

Nove odjevne kombinacije s potpisom nekih od vodećih svjetskih fashion brendova potražite ekskluzivno u Heraldi for women trgovini na adresi Frankopanska 6, Zagreb ili na heraldi.hr.