Donosimo 5 najpopularnijih nijansi lakova za nokte ovog proljeća!

Tina Turuk 28. ožujka 2019.

Jer lijepi nokti su uvijek u trendu...

Žene i lakovi za nokte… Da li je potrebno išta više reći? Naravno da nije jer već i ptice na grani znaju da su lijepi nokti ukras svake žene. Njegovane ruke su uvijek in, a lak za nokte je upravo ono što doprinosi ljepoti ruku.

Tmurna zima je gotova, stiglo nam je toliko željeno proljeće i sad je vrijeme da odaberemo nijansu koja će biti odraz ne samo našeg stila, već i karaktera.

Ako ste jedna od onih žena koje ne mogu odlučiti koju nijansu odabrati ili samo želite biti u toku s godišnjim dobom i trendovima koje ono donosi, bacite oko na prijedloge ispod i skratite si muke…

1. Boja breskve

Vjerujemo kako malo tko ne voli ovu divnu nijansu! Ako se odlučite za dobru staru boju breskve, naš mali savjet je da investirate u breskvu koja lagano vuče na pinky. Tako nježna, romantična i sofisticirana boja idealna za sve prilike…

2. Boja kestena

Iako jesen još nije ni na vidiku, lak boje kestena ovog proljeća je must have. Kesten je definitivno nijansa koja izgleda prekrasno na svakoj ženi bez obzira na dob, a na vama je da odlučite želite li mat ili sjajnu nijansu, ali jedno je sigurno – vaše ruke će izgledati zapanjujuće.

https://www.instagram.com/p/BvQXQDNn-Ys/

3. Sivo-plavkasta 

Ako volite eksperimentirati s bojama i imate malo onog gotik duha u sebi, tada je sivo-plavkasta najbolji odabir za ukrasiti noktiće ovog proljeća. Ovo je izrazito elegantna nijansa koja se savršeno uklapa uz bilo koju odjevnu kombinaciju, tako da nećete pogriješiti.

4. Charivari 

Kladimo se da na prvu nemate pojma o kojoj je nijansi riječ! Naime, radi se o mješavini boje kestena s crnom. Ovo je dosta neobična nijansa, ali iz iskustva možemo potvrditi da ćete dobiti puno komplimenata ako se odlučite za nju…

5. Magenta

Već smo pisali o magenta boji kose pa nema razloga da istu ne isfuramo i na noktima. Najveći modni stilisti napominju kako je ova boja najbolji odabir u cijeloj 2019., a ne samo tijekom proljetnih dana, tako da… Što se čeka?

https://www.instagram.com/p/Bub1-k1HKJ4/

U svakom slučaju, izbor je šarolik, a proljeće traje dovoljno dugo da isprobate sve. Pa… Trk u dućan!