FOTO by Instagram @hairbyclaudiaj / @el_kirsto_hair / @corina_wellaproanz

Ljepota

Donosimo 30 načina za nošenje srebrnog balayagea

Mia Vodopija 07. siječnja 2022.

Tko ne voli ići frizeru na transformaciju?

Iako možda zvuči pomalo zastrašujuće, srebrni balayage je zapravo standardna nijansa i tehnika koja se suptilno koristi kako bi se dodala dodatna dimenzija i svjetlost (tako suptilno, zapravo, da vjerojatno nikada niste ni primijetili).

Ono što je najvažnije, srebrni balayage djeluje na svim tipovima kose – tehnika balayage boje je, zapravo, popularna za sve tipove kose jer ju je lako nositi i održavati.

U nastavku pronađite 30 srebrnih balayage frizura koje bi vam mogle pristajati.

Smoked Out

Prirodna brineta? Zadržite smeđu boju na svojim korijenima, dok su vaši vrhovi (na tradicionalni balayage način) super hladno, srebrnasto remek-djelo.

Steel the Deal

Ako zbilja želite nijansu koja se teško postiže, ekstenzije za kosu mogu biti vaš najbolji prijatelj. Isprobajte ekstenzije u boji srebra.

Ice, ice baby

Istaknite se upečatljivom srebrnom bojom – i balayageom koji postaje ledeniji i lakši prema krajevima kose.

Blended Brown

Ne morate odmah zaroniti u nešto odvažno. Neka stvari budu suptilne, kao kod ove smeđe boje pomiješane sa srebrnim balayageom.

Stormy Blonde

Jeste li spremni za promjenu koja neće drastično utjecati na vašu rutinu njege kose? Podignite svoju uobičajenu plavušu na sljedeću razinu s jednostavnim srebrnastim pramenovima u kombinaciji s klasičnim pramenovima.

Cool All Over

Držite stvari hladnima posvuda. Ovaj stil kombinira toplu baznu boju s ledeno srebrnim baby pramenovima za izgled koji je uravnotežen, hrabar i neočekivan.

Silver Babylights

Plava nijansa u kombinaciji sa srebrnim baby pramenovima stvara višestruku, ne baš platinastu boju kojoj jednostavno ne možemo odoljeti. Mi smo opsjednuti.

Tousled Layers

Planirate se ošišati? Priznajemo da smo slabi na opuštene, slojevite i kratke stilove frizura, pogotovo kada je u pitanju srebro. Ovaj look je sva inspiracija koju trebamo tražiti za balayage bob sljedeći put kada budemo u salonu.

Super Subtle

Super suptilni srebrni pramenovi dovoljna su promjena čak i za brinete koje nisu baš sklone promjenama.

Mixed Blend

Mješavina pramenova prirodnog izgleda i suptilne srebrne boje stvara višestruku, laskavu boju na gotovo svakom.

Blue Steel

Ako želite nešto zbilja posebno, možemo li predložiti srebrno ombré rješenje s različitim tonovima plave? Upečatljiva boja korijena također savršeno nadopunjuje ledene vibracije.

Icy Blonde

Pepeljasta plavuša u kombinaciji s tonovima ledenog srebra stvara upečatljiv učinak na ovim voluminoznim uvojcima.

Dark to Light

Neka se glave okreću za vama i vašim kontrastnim srebrnim ombréom – efekt je upečatljiv i prekrasan, pogotovo na slojevitoj kosi.

Blonde Beauty

Uzmite platinastu – ili na neki drugi način plavu – sa srebrnim balayage krajevima i tamnim korijenima za dodatni kontrast.

Subtle Strands

Jedva primjetan balayage sa srebrnim pramenovima suptilan je način da promijenite stvari bez napora. Pripremite se na komentare tipa: „Nešto je drugačije u vezi s tvojom kosom, ali ne znam točno što.“

Ashy Brown

Ovo je srebrni balayage za koji se ne možete ni reći da je srebrni. Ova pepeljasto smeđa ima samo naznake srebrnih krajeva i time pruža nosivi i praktični look.

Silver Blonde

Ovako srebrni look izgleda na kosi koja nikada prije nije bila farbana, a kombinacija srebrno-plavog balayaga i slojeva koji uokviruju lice pokazala se dobitnom.

Short & Sweet

Neka stvari budu kratke i slatke uz mekani dugi bob s chic tonovima srebrne boje.

Blunt Ends

Jedina stvar koja je upečatljivija od ove boje su ultra ravni vrhovi. Super ravni rez će učiniti da hladna nijansa još više zasja.

Subtle Silver

Posvijetlite pepeljastu plavu sa suptilnim srebrnim tonovima za mekani konačni izgled.

Extra Smoky

Ova mekana, zadimljena nijansa nije previše dramatična, a potpuno je praktična – savršen je primjer pepeljasto srebrnog balayagea koji ‘oživljava kosu.

Dark Ash

Dajte pepeljasto-plavoj malo dodatne dubine sa suptilnim naznakom srebrnog balayagea na vrhovima.

Teased & Tousled

Sa šiškama koje uokviruju lice i slojevitim vrhovima, ova situacija sa srebrnim balayageom definitivno nas tjera da odemo u frizerski salon. Koliko je kul ova boja?

Melted Metallics

Naravno, srebrna nije jedina metalik nijansa koju možete staviti na kosu. Ovaj rastopljeni izgled također kombinira nijanse kvarca i ametista za privlačan finalni izgled inspiriran dragim kamenjem.

Cool Curls

Umjesto da obojite svaki pramen u srebrno, istaknite samo određene pramenove i dobit ćete jednako cool izgled, poput ovog prekrasnog kovrčavog stila.

Gorgeous Blend

Prirodne brinete, ovaj trend je stvoren za vas. Srebrni balayage savršeno uklopljen u vaše prirodne nijanse omogućit će izgled koji ne zahtijeva preveliko održavanje i koji ćete rado povremeno popraviti (ili samo pustiti da izraste).

Pastel Smoke

Vjerojatno već znate za našu opsesiju lavandom i pastelnim nijansama kose, a ni ovo nije ništa drugačije. Bob s mnoštvom pastelnih nijansi u kombinaciji sa srebrnim pramenovima zbilja je prava transformacija.

Face-Framing Highlights

Uljepšajte svoju novu metalik nijansu uz pramenove koji uokviruju lice i prelaze u srebrno-plavu nijansu na vašim krajevima. Kontrast između prirodnog korijena i prednjih dijelova samo ih čini da se ističu još više.

Natural Roots

Prirodni korijeni, plava sredina kosa i srebrnasti vrhovi? Ovo nam zvuči kao san snova. Savršeni valovi u kosi bili bi šećer na kraju.

Blonde Mix

Kako biste savršenu plavu boju još malo unaprijedili? Sa suptilnim srebrnim pramenovima naravno.

Nadamo se da smo vas dovoljno inspirirali da odete u vaš omiljeni frizerski salon i napravite pravu promjenu za 2022. godinu!