FOTO by IMDb

Film

Don’t Worry Darling – psihološki triler s Florence Pugh i Harry Stylesom

admin 03. svibnja 2022.

Upravo je izašao i trailer...

Obožavatelji Harryja Stylesa ili Florence Pugh vjerojatno s nestrpljenjem iščekuju izlazak novog filma “Don’t Worry Darling“, a upravo je izašao i prvi trailer koji će barem malo zadovoljiti fanove.

Film je režirala Olivia Wilde stoga ne treba čuditi što je Harry Styles, njezin trenutni partner, osigurao glavnu ulogu.

Ovaj dugo iščekivani psihološki triler poprilična je promjena u odnosu na Olivijin posljednji film “Booksmart“, tinejdžersku komediju koja prati dvoje maturanata i njihove srednjoškolske dane.

Don’t Worry Darling” smješten je u kalifornijsku pustinju 1950-ih godina i odvija se u izoliranoj, utopijskoj zajednici.

Alice i Jack vode idiličan obiteljski život u Victoriji – eksperimentalnom gradiću jedne privatne kompanije u kojem su smješteni muškarci koji rade za tajni projekt.

Svaki muškarac ima obitelj, život je savršen, a kompanija zadovoljava potrebe svakog svog stanara. Sve što kompanija traži zauzvrat je neupitna predanost cilju.

Sve ide prema planu dok Alice jednog dana ne odluči preispitati tajnu koja se krije iza savršenog života i jedna za drugom, krenu se otkrivati pukotine koje kriju nešto mnogo zlokobnije no što je Alice mislila. Koliko je Alice spremna izgubiti ne bi li otkrila što se stvarno događa u Victoriji?

Glavne uloge tumače Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne i Chris Pine.

Film “Don’t Worry Darling” u kina dolazi ovog rujna i nadamo se da ćemo svjedočiti jednom kvalitetnom psihološkom trileru.