Film

“Don’t Look Up” – pušten prvi trailer za Netflixov šećer na kraju godine!

admin 16. studenoga 2021.

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill... Kakva postava!

Što biste učinili da saznate da se divovski komet brzo kreće prema planeti Zemlji? U filmu “Don’t Look UpLeonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence utjelovljuju par astronoma koji otkrivaju upravo to.

Njihov sljedeći korak je odlazak na “medijsku turneju” kako bi upozorili ostatak čovječanstva da bi se sudar trebao dogoditi za šest mjeseci. Jedina poteškoća je: čini se da nitko drugi ne brine o njihovim ekskluzivnom otkriću.

Evo sve što trebate znati o ovoj satiričnoj Netflix komediji koja službeno dolazi 24. prosinca, a u kina i nešto ranije.

Jedna od najbogatijih glumačkih postava u povijesti kinematografije

Jennifer Lawrence dolazi na velika platna kao Kate Dibiasky, studentica astronomije, a Leonardo DiCaprio glumi njezinog profesora dr. Randalla Mindyja. Tu je i Meryl Streep, koja glumi Janie Orlean, američku predsjednicu koja je skeptična u pogledu skorog kraja svijeta.

Tu su i Cate Blanchett i Tyler Perry kao Brie i Jack, voditelji živahne jutarnje emisije The Daily Rip. Rob Morgan glumi znanstvenika dr. Oglethorpe dok Jonah Hill glumi predsjednikova ulizičkog sina. Druga poznata lica na koja vrijedi obratiti pozornost su Chris Evans, Matthew Perry, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Himesh Patel i Mark Rylance.

Adam ima neusporedivu sposobnost da potakne razgovor humorom i pravovremenim pričama. Znao sam, kad sam pročitao njegov scenarij, da je nevjerojatno jedinstven jer je pogodio “bit” modernog svijeta u kojem živimo. Adam je donio nevjerojatno pravovremenu poruku o društvu, načinu na koji komuniciramo, našim trenutnim prioritetima i klimatskoj krizi na jedan apsurdno i pomalo smiješan način. A što se tiče Streepovog preuzimanja vrhovnog zapovjednika? Vrlo je zabrinuta zbog političkih anketa, a zanima ju jedino politika, moć i vlastiti imidž. Ona je hibrid svih smiješnih vođa koje smo imali u posljednjih 10, 20, 30 godina.” – prokomentirao je Leonardo DiCaprio redateljevu ideju i lik koji utjelovljuje Meryl Streep.

Prvi teaser trailer za film objavljen je 8. rujna, a upravo sada Netflix je pustio i prvi službeni trailer

Don’t Look Up bit će dostupan u kinima od 10. prosinca, a putem Netflixa od 24. prosinca.