Modni dodaci

Dominniah – nakit vrijedan divljenja!

Viktoria Mikulić 10. svibnja 2017.

Ako želite nešto personalizirano za sebe, ovaj brend ostavit će vas bez teksta…

Dominniah Nakit – Ivana Rukavina Jularić, osnivačica brenda ‘Dominniah‘ s izradom nakita počela se baviti prije tri i pol godine, tijekom trudnoće sa svojom mlađom kćerkicom. Tada je konačno pronašla malo više vremena za sebe, a budući da Ivana nije tip osobe kojoj je odmor samo ležanje, bacila se na posao i počela izrađivati narukvice, krunice za svoje bližnje koje je to itekako veselilo. No vrlo brzo mnoge žene zainteresirale su se za njezin nakit, prvenstveno jer je svaki komad unikatan i u potpunosti personaliziran.

Dominniah Nakit

Malo kasnije se učlanila u Udrugu za promicanje kreativnog izražavanja gdje je sudjelovala na nekoliko sajmova, no znala je da će svoj brend najbolje ispromovirati sama. Uz taj posao, Ivana je radila u jednom poduzeću pa nije imala vremena u potpunosti se posvetiti onome što voli.

Stoga je početkom ove godine, točnije u siječnju otvorila domaću radinost, a zbog količine narudžbi, izrada nakita postala joj je prioritetan posao, koji joj oduzima minimalno šest sati dnevno. Sada kad radi od kuće ima više vremena posvetiti se i svojim kćerima koje su također glavni pomagači u osmišljavanju novih dizajna. Dominniah Nakit.

Dominniah Nakit

Trenutno u ‘Dominniah‘ radionici možete pronaći narukvice, krunice, lančiće, naušnice i privjeske za ključeve od metala, kože, akrila, Tibetanskog srebra i stakla, a uskoro nas očekuju i neki noviteti. Uz njih dolaze i razni detalji, natpisi poput imena ili nekih citata, a za one koji preferiraju jednostavnost, također se mogu pronaći prekrasni komadi pastelnih boja. Sretne dobitnice prelijepog kompleta od četiri narukvice su Bernarda Fostač i Dorothea Bedeković. Čestitamo i molimo da nam se jave na viktoria@elegant.hr!

Njezin uspjeh temelji se izrazito na samostalnom i upornom radu, kao i praćenju najnovijih trendova jer je to u današnje vrijeme neizbježno, a najvažnije i kreativnoj crti koju ima u sebi.

Dominniah Nakit

No što je još toliko posebno u tom nakitu? Kada uđete na Facebook stranicu brenda ‘Dominniah‘ na prvu će vas osvojiti vizualni identitet stranice. Svaka fotografija pomno je rađena što je uz prekrasan nakit gotovo jednako bitno, jer prije nego što uopće vidimo ono što smo naručili, slike su te koje nas osvajaju.

Ako se posao proširi, u planu je i otvorenje obrta, odnosno trgovine koja je Ivanin san. Možete zamisliti kako elegantno bi taj interijer bio uređen, vidjevši koliko truda pridaje Facebook stranici. Dominniah Nakit.

Dominniah Nakit

Na ovom primjeru uvjerili smo se da kada osoba nešto radi od srca, tu moraju uslijediti odlični rezultati. Drago nam je vidjeti da se ručni rad sve više cijeni te da na tržištu za svaki kreativan i pomalo maštovit um ima prostora.

 

#bestfriends IGRA DARIVANJA 

U suradnji s Dominniah – nakit i krunice, 2 sretne čitateljice nagradit ćemo ovim divnim kompletom od četiri narukvice, a od kojih se jedna može personalizirati.

Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.