FOTO by Instagram @majasuput

Poznati

Domagoj Vida i Bloom Tatarinov pokazali matching frizure!

Una Lora Banjac 01. srpnja 2024.

Uživancija u Dubrovniku...

Bloom Tatarinov glavna je malena zvijezda Instagrama i vjerojatno najpoznatije dijete u Hrvatskoj! Njegova majka, poznata pjevačica i članica žirija Supertalenta, Maja Šuput, često na svom Instagram profilu objavljuje predivne obiteljske fotografije te dijeli šašave momente iz života njenog sinčića.

Ovog je puta objavila fotografiju na kojoj Bloom pozira ni manje ni više nego s našim reprezentativcem Domagojem Vidom. Fotografija je snimljena u predivnom Dubrovniku, a Maja je u opis fotografije napisala: „Dva frajera s najdužim kosicama su u Gradu“ uz dodatak nekoliko emojia.

Preslatku fotografiju komentiralo je more oduševljenih fanova među kojima posebno izdvajamo Marka Grubnića i suprugu poznatog nogometaša, Ivanu Vidu koji su na objavi komentirali zaljubljene emojie i emojie crvenih srca!

Objava je oduševila Instagram, a fanovi su oduševljeni matching frizurama koje imaju Bloom i Domagoj te naglašavaju kako dosta sliče jedan na drugoga!

Maja je na svom storiju objavila još jednu fotku Blooma i Domagoja na kojoj je naglasila kako ih je Ivana Vida nahranila voćem te da su dečki malo popričali o nogometu.

Inače, Maja Šuput je u Dubrovniku povodom rođendana prijatelja dok je obitelj Vida tamo na godišnjem odmoru. Pretpostavljamo da su se ove dvije obitelji tamo srele uživajući u čarima našeg prekrasnog Dubrovnika, a mi im želimo da uživaju i dalje!