FOTO by Elegant.hr

Putovanja

Dolina Jelena čarolija je u svako godišnje doba!

Daria Lovrić 09. prosinca 2022.

Uživali smo u predivnoj prirodi, druženju sa životinjama i domaćim jelima...

Već smo jednom Dolinu Jelena imali priliku posjetiti u proljetnom periodu, a sada su nas ponovno ugostili i jednako razmazili. Zahvaljujući marketinškom timu Xiaomija opustili smo se u predivnom prirodnom okruženju i odmorili se od užurbane svakodnevice.

Ranch Dolina Jelena 1

Moramo priznati da nam je božanstven krajolik, druženje sa životinjama i degustacija delicija domaćih OPG-ova zaista godila i kući odlazimo puni energije.

Ranch Dolina Jelena – bajkovito mjesto za vikend izlet koje u potpunosti otklanja stres!

Dolina Jelena nalazi se samo 12 kilometara od NP Plitvička jezera, u Drežnik Gradu. Na više od 15 hektara zemlje, obitelj Bičanić brine se za crne slavonske svinje, konje, košute i jelene lopatare. Na zanimljivim izletu, imali smo prilike s njima biti u direktnom kontaktu, hraniti ih, ali smo i puno toga o njima saznali.

Iako smo se nadali zimskoj idili i bijelom snježnom pokrivaču, Dolina jelena je zaista čarobna tijekom cijele godine i prava meka za vikend izlet. Jeleni naime obožavaju snijeg, stoga vjerujemo da baš poput nas i oni iz dana u dan jedva čekaju prve pahulje koje će uljepšati ovu šumsku oazu i stvoriti idiličan ambijent.

Nakon što smo se uživali u njihovom društvu hraneći ih i fotografirajući ih, počašćeni smo zakuskama domaće proizvodnje.

Inače, za posjet ranču ne morate se prethodno najaviti, već samo pojaviti u dva termina koja vam više odgovaraju, od 9-11h ili od 17-19h.

Želite li odmoriti od užurbane gradske vreve i uživati u dodiru s prirodom, Ranch Dolina Jelena idealan je izbor za vaš idući vikend izlet.

Kažu da će uskoro pasti i prvi snijeg stoga se nemojte previše premišljati. Za sve novosti zapratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.