FOTO by Farfetch

Moda

Dolce & Gabbana wedge sandale – HIT OR MISS?

Mia Vodopija 12. svibnja 2021.

Print on print, jeste li za?

Proteklo vremensko razdoblje je bilo jedinstveno za sve nas. Velik dio našeg života – od mjesta na kojima radimo do onoga što možemo vidjeti i što nam je dopušteno učiniti – izuzetno se promijnio. Iako manje drastično, ali jednako važno, naš pristup onome što svakodnevno nosimo također se suočio s transformacijom.

Bez obzira jeste li živjeli u svojoj baggy lounge odjeći ili ste više nego ikad kupovali putem interneta, ove je godine došlo do puno promjena u našem pristupu modi. Jedna pozitivna strana u provođenju više vremena kod kuće je to što imamo priliku urediti svoje ormare.

Od držanja stare odjeće i obuće koja se nikad ne nosi, do panične kupnje komada za koje mislimo da ih više nikad nećemo pronaći, pomalo smo krivi za to što smo donijeli manje razumne odluke kada je riječ o našoj odjeći, obući i modnim dodacima.

S obzirom na promjene stila i na sveopća čišćenja ormara, donosimo vam ove Dolce & Gabbana wedge sandale. Sandale imaju tri printa – prugice na remenu, crno-bijele točkice i crvene ružice.

One odišu sicilijanskom štihom, nadahnjujući se svakodnevnim talijanskim životnim stilom. Ove crvene, crno-bijele lakirane sandale s cvjetnim printom izrađene su u Italiji.

Nekima bi se mogle svidjeti zbog svoje osebujne unikatnosti, dok se neki ne bi usudili nositi ovako “glasne” sandale. Biste li i vi nosili ove “print on print” wedge sandale i time probudili Talijanku u vama ili se radije držite klasičnih jednostavnih ljetnih sandala?