FOTO by IMDb

Film

Dolazi nastavak Netflixovog erotskog trilera 365 Days

admin 14. svibnja 2021.

Laura i Massimo naći će se u zapetljanom ljubavnom trokutu

Jedan od filmova o kojem se prošle godine dosta govorilo je poljska erotska drama “365 Days” koja je podigla prašinu najavom da je ozbiljan konkurent filmu “Fifty Shades of Grey“. Film je na neki način pronašao put do gledatelja i bez obzira na individualne dojmove postigao uspjeh. Gdje je uspjeh tu je i kapital, a priliku za istim Netflix će potražiti u snimanju nova dva nastavka.

U prvom nastavku Laura glumi mladu Poljakinju koju otima sicilijanski gangster Massimo te joj daje vremenski period od godinu dana da se ona zaljubi u njega. Film je iza sebe ostavio niz kritika vezanih uz seksualno nasilje i Stockholmski sindrom.

Drugi dio, koji još nije dobio službeni datum izlaska, nastavlja priču o Lauri i Massimu, ali njihov novi početak dobiva neočekivani zaplet i komplikacije. Priču će začiniti Massimove obiteljske veze, kao i tajanstveni muškarac koji ulazi u Laurin život te pokušava osvojiti njeno srce.

Tko još ne voli klasičan ljubavni trokut?

Unatoč svim kontroverzama film je postigao dovoljan uspjeh da Netflix nastavi priču. Iako je film etiketiran kao erotski triler osim eksplicitnih scena film je bogat predivnim prizorima krajolika u visokoj rezoluciji.

Popularnost filma dovela je do toga da je Netflix preuzeo “365 Days” kao vlastitu erotsku franšizu. Nastavci će se temeljiti na trilogiji knjige poljske autorice Blanke Lipinske, koja je također napisala scenarij za prvi film.

Snimanje starta ovog mjeseca u Poljskoj i Italiji.