FOTO by IMDb

Film

Dolazi li uskoro film “Malcolm in the Middle”?

admin 16. siječnja 2023.

Bryan Cranston (Hal) dao nam je razloga za veselje

Zamislite dugometražni film u kojem Lois ponovo gubi razum dok njezini, sada već odrasli sinovi, rade pustoš po kući.

Bryan Cranston, koji je utjelovio lik Hala u jednom je intervjuu dao vijest koju svi ljubitelji ove popularne serije dugo čekaju – “Malcolm in the Middle” mogao bi se pojaviti na velikim platnima.

Malcolm in the Middle film
Foto: IMDb

Ovaj san vrlo lako bi se mogao ostvariti jer je 66-godišnji glumac, čija je uloga bila ona dobroćudnog i brižnog oca Hala, rekao da se vode rasprave o ponovnom okupljanju glumačke ekipe.

Malcolm in the Middle film
Foto: IMDb

Ne mogu vjerovati da je prošlo već dvadeset godina od snimanja prve sezone. Imali smo tako sjajnu glumačku postavu i ja sam svakako otvoren za okupljanje ako bi se pojavila neka dobra ideja. Bilo bi fantastično vidjeti što se dogodilo s obitelji dvadeset godina kasnije” – izjavio je Bryan Cranston, poznat i po svojoj odličnoj ulozi u seriji “Breaking Bad“!

Foto: IMDb

“Malcolm in the Middle” Foxov je sitcom koji je debitirao 9. siječnja 2000. godine i prikazivao se u sedam sezona. U slučaju ako ste zaboravili, Malcolm (Frankie Muniz) i Reese (Justin Berfield) završili su srednju školu, Wilkersonovi su dobili još jednog sina, a u posljednjoj epizodi Lois ponovno otkriva da je trudna, ostavljajući Hala da vrišti od šoka i užasa.

Foto: IMDb

U listopadu prošle godine, kreator serije Linwood Boomer potvrdio je da se raspravlja o ponovnom okupljanju, dok je Frankie Muniz, koji je nedavno postao vozač trkaćih automobila, rekao da Cranston radi na scenariju za projekt ponovnog okupljanja.

Malcolm in the Middle film
Foto: IMDb

Nadamo se da će se pronaći dobra ideja i da ćemo još jednom moći uživati u turbulentnoj obitelji koja nas je nasmijavala skoro čitavo desetljeće.