FOTO by New Balance

Moda

Dolazi jedan jako slatki New Balance model tenisica

admin 14. ožujka 2022.

Kao naručen za dolazak proljeća

Dolazak proljeća inspirirao je mnoge brendove da u svojim kolekcijama, nakon turobne zime, koriste žive i vesele boje, kao i pastelne, odnosno onakve kakve ćemo uskoro viđati u tek probuđenoj prirodi. New Balance ne zaostaje u koraku s trendovima i upravo je predstavio svoj novi 550 model koji izgleda toliko nježno da nam jednostavno ne može proći ispod radara.

S korijenima koji datiraju iz davne 1906. godine, New Balance je uvijek bio fokusiran na proizvodnju obuće koja svojim kupcima pruža veću udobnost, podršku i ravnotežu. U prve 83 godine svog postojanja, tvrtka sa sjedištem u Bostonu stekla je reputaciju u području performansi i postala bitna figura na tržištu obuće.

Jedan od zanimljivijih New Balance modela je 550, koji je s proizvodnjom svojih prvih modela krenuo 1989. Isprva je model bio namijenjen samo za košarkaške terene, ali vrlo brzo modni je svijet prepoznao potencijal, a ostalo je povijest.

Upravo smo naišli na jedan od ljepših New Balance 550 modela koji svojim nježnim bojama i nijansama viče – dolazi proljeće! Kombinacija tri nježne pastelne nijanse porazbacane na podlozi boje bijele kave odlično će se uklopiti u većinu vaših proljetnih kombinacija.

Osim što će odlično komplementirati vašim outfitima, budite sigurni da vas niti na polju udobnosti neće razočarati. Stvorene za duge proljetne šetnje i avanture izgubljenim stazicama ovaj će model biti u koraku sa svim vašim zahtjevima.

Ovaj model moći će se viđati na policama i web trgovinama od sutra, 15.03. i dolazi sa cijenom od 110,00$.