FOTO by Adidas

Moda

Dodajte osobni touch u outfit mint ili prozirnim adidas mini ruksakom

Krešimir Šustić 31. kolovoza 2020.

Dva upečatljiva modela koji će nam biti omiljeni modni dodaci ove jeseni

Iako se većinom za proljeće i ljeto vežu vibrantne i vesele nijanse, zadnjih nekoliko godina postale su aktualne i u jesensko – zimskoj sezoni, kako bi umjesto sunca donijele svjetlost na gradske ulice.

Adidas Santiago mini ruksak slađi je od najslađeg sladoleda!

Tako su mnogi brendovi u svoje ponude uvrstili kričave kapute, balonere, čizme i pulovere, samo kako bi se razbilo sivilo i monotonija tamnih i zemljanih boja.

No, među njima se posebno ističe mogul u izradi sportske odjeće i obuće, adidas, koji nas na tjednoj bazi počasti upečatljivim novitetima za kojima polude pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta.

Poznat po svojim popularnim Superstar tenisicama, ovog nas je puta oduševio s dva nova primjerka mini ruksaka koji donose osobni touch u modne kombinacije, te zaokružuju svaki look.

Sitni i praktični accessoriesi dolaze u ice mint i prozirnom izdanju, a pravi su dokaz da mini dodatak itekako može biti ključna stavka casual outfita.

Idealni su za gradske šetnje, odlaske na špicu, sportske aktivnosti, kao i za ležerni vikend bijeg iz grada za koji nam je potrebno samo nekoliko osnovnih stvarčica koje možemo potrpati u ovaj naizgled malen ruksak.

$30

Dobro pristaju uz trenirke, omiljeni par traperica, lepršave haljine u kombinaciji s tenisicama ili gležnjačama, ali definitivno su nam najdraži u kombinaciji s traper jaknom.

$40

Nadamo se kako ćemo ih uskoro ugledati na policama trgovina u Lijepoj našoj, te dobiti priliku da ih smjestimo unutar jesenske garderobe.