Promo

Dobra vijest za Xiaomi fanove: otvara se novi Xiaomi Store!

PR 20. kolovoza 2021.

Ovo je drugi Xiaomi Store u Zagrebu, te sveukupno peti u Hrvatskoj!

Globalni tehnološki lider Xiaomi otvorit će u subotu, 21. kolovoza 2021. godine s početkom u 10.00 sati drugi Xiaomi Store u Zagrebu u sklopu City Center one West.

Peti je ovo Xiaomi Store na hrvatskom tržištu uz postojeće Xiaomi Storeove smještene u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Otvaranjem drugog Xiaomi Storea u Zagrebu, u suradnji s tvrtkom Bijelić Co, Xiaomi jača prisutnost u glavnom gradu Hrvatske, čineći na taj način dostupnost svojih proizvoda još lakšim za krajnje korisnike.

Ekspanzija maloprodajne mreže kroz otvaranje Xiaomi Storeova jedna je od temeljnih strategija Xiaomija. Xiaomi Storeovi su doživjeli brzu ekspanziju od 2020, pri čemu na međunarodnim tržištima postoji više od 1.000 Xiaomi Storeova, a hrvatsko se tržište može pohvaliti s ukupno pet Storeova koji su smješteni u četiri najveća grada.

Jačanje maloprodajne mreže na hrvatskom tržištu ide u prilog i iznimnim rezultatima koje je Xiaomi zabilježio u prvom te drugom kvartalu kada je po prvi put u povijesti postao broj jedan na hrvatskom tržištu.

Otvorenju Xiaomi Storea će, uz predstavnike Xiaomija za Hrvatsku i Sloveniju te predstavnike tvrtke Bijelić Co, nazočiti predstavnici Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku regiju.

Kupce tijekom cijelog dana očekuju mnogobrojni popusti na Xiaomijeve pametne telefone i ekosistem proizvode (Mi 360° Home Security Camera 2K, Mi TV Box S EU, Mi TV Stick EU, Mi Smart Electric Toothbrush T500, 10000mAh Mi Wireless Power Bank Essential, 10000mAh Mi Wireless Power Bank Essential, Mi Electric Kettle EU, Mi Watch, REDMI 9T, POCO M3, REDMI 9C), a najstrpljivije kupce očekuje:

1+1 prvih 11 minuta

2+1 sljedećih 21 minuta

3+1 sljedećih 31 minuta