Do razigranih proljetnih nijansi na noktima za samo 12,90 kuna!

Viktoria Mikulić 05. ožujka 2019.

Novi "shine, last & go!" lakovi za nokte u pregršt šarenih nijansi!

Kada je essence u pitanju, boja jednostavno ne nedostaje. Svaka kolekcija ovog poznatog make up brenda odiše životom te nam daje inspiraciju da na svaki novi dan gledamo s daškom pozitive.

Upravo takva je i najnovija “shine, last & go!” kolekcija lakova. Ona dolazi u bojama koje nadahnjuju i podižu raspoloženje.

Žuta, plava, crvena, roza, lila, zelena, bijela,  ne možete se odlučiti za samo jednu nijansu? Uz essence lakove ni ne morate jer dolaze po nevjerojatnoj cijeni od 12,90 kuna, stoga sugeriramo svaki dan se počastiti novom bojom.

Formula s gel-efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i nevjerojatan sjaj.

Veganski lakovi za nokte s glatkom završnom obradom dostupni su u super visoko-pigmentiranim i šarenim nijansama i suše se brže nego prijašnji gel za nokte, što daje prostor za nove shine last & go! lakove za nokte.

Ovog proljeća jednako su dobrodošle nježne pastelne boje kao i jarke svjetlucave nijanse koje će se savršeno uklopiti uz mnoštvo lookova. Traperice, običan T-shirt ili svečanija košulja, plisirana suknja ili midi lepršava haljina, za koju god se odjevnu kombinaciju odlučili, essence lakovi za nokte tu su da je učine još šarmantnijom.

Jeste li već pronašli svog proljetnog favorita?

 

#proljetna IGRA DARIVANJA

U suradnji s essence, jednu sretnicu nagradit ćemo s 5 lakova za nokte proljetnih nijansi. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 5 novih lakova za nokte s potpisom essencea je Natalija Smrečki. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.