FOTO by Mohito

Moda

Dnevni vs. večernji look? Mohito baby blue komadi imaju odgovor na oboje!

Viktoria Mikulić 17. ožujka 2023.

Za sve obožavateljice nebesko plave boje...

Plava boja jedna je od najomiljenijih i podjednako je vole žene i muškarci. Ona dolazi u brojnim tonovima, od indigo plave, kraljevsko plave, nebesko plave pa sve do zagasito plave koja podsjeća na nebo prepuno zvijezda.

mohito baby blue

Ako volite određenu boju, zašto ne biste imali ormar ispunjen istom. Tko kaže da garderoba u jednoj nijansi ne može biti dovoljno zanimljiva. Mohito noviteti dokaz su da može pa ako ste zaljubljenik u baby blue boju koja je ujedno i miljenica proljetnih dana, pripremili smo dva looka koje možete nositi kroz čitav dan.

Nebesko plavi matching setovi ekstravagancija su na kvadrat!

Za početak, tu je baby plavo odijelo koje se kupuje odvojeno i može se kombinirati uz razne odjevne komade. Ako ga nosite zajedno, idealan je za poslovni look uz strappy sandale koje će doći do izražaja zbog proreza na nogavicama, dok sako tijekom casual aktivnosti možete upariti uz svijetlo plave traperice i T-shirt.

Uz ovu božanstvenu kombinaciju, tu je još jedna koja oduzima pažnju. Riječ je o nebesko plavom kompletiću koji se sastoji od topa i pencil suknje. Oboje su napravljeni od čipke i zrače elegancijom te su izvrstan tandem za nečije vjenčanje ili drugu važnu svečanost. Topić također vidimo i uz mini suknje, kratke hlačice kao i uz culotte hlače.

Tko kaže da se morate odreći plave boje u bilo kojoj varijanti. Iako se teško odlučiti koji nam je od ova dva seta ljepši, pobjedu ipak odnosi nježan i romantičan čipkani komplet.

Sve detalje o Mohito novitetima možete pronaći na LINKU!