FOTO by IMDb

Film

“Djevojke iz Coyote bara” dobivaju svoj nastavak

admin 08. listopada 2020.

Vijest je potvrdila Tyra Banks, a mi smo postali nestrpljivi

Krenite s vježbanjem plesa na šanku i pripremite najbolje korake jer uskoro će se takva vrsta plesa vratiti na male ekrane i to kao nastavak mega popularnog hita “Djevojke iz Coyote bara“.

Vijest je potvrdila glumica i voditeljica Tyra Banks gostujući u emisiji “Dancing with the stars” u kojoj je objasnila kako je razgovarala s Mariom Bello, koja je tumačila ulogu Lil, vezano za snimanje nastavka filma.

Prošlo je dvadeset godina od snimanja filma i još uvijek pamtim uspjeh koji je doživio. Preko sto milijuna dolara zarade film je pokorio kino dvorane i logično je da nakon nekog vremena film krene izazivati nostalgiju. U razgovoru s Bello međusobno smo shvatile da je snimanje nastavka dobra ideja, a nekoliko dana nakon ideja je prihvaćena i od brojnih obožavatelja koji su saznali za mogućnost snimanja nastavka. Jedino pitanje na koje još ne znamo odgovor je hoće li se snimati nastavak filma ili će u planu biti snimanje serije” – izjavila je Tyra Banks.

Djevojke iz Coyote bara je romantična komedija koja prati talentiranu glazbenicu Violet Sanford (Piper Perabo), koja se preseli u New York kako bi ostvarila karijeru. No ubrzo shvaća da je život u Velikoj Jabuci iznimno skup te da se mora zaposliti dok ne počne izdavati glazbene hitove.

Spletom neobičnih okolnosti čuje za Coyote bar, koji zapošljava djevojke s neočekivanim talentima – one trebaju brzo poslužiti piće, znati se nositi s neugodnim mušterijama, biti spremne zaplesati na šanku bara i pritom dobro izgledati u kožnatim hlačama.

Bez obzira gledali ga u varijanti nastavka ili serijala od nekoliko epizoda, možemo reći da smo uzbuđeni i da s nestrpljenjem iščekujemo nove vijesti.