Kids

Dječje ‘crocsice’ u Mickey Mouse izdanju za bezbrižan dan na plaži!

Viktoria Mikulić 26. srpnja 2021.

Motiv kultne Disney ikone već je dovoljan razlog da ih čim prije ugrabimo...

Ljeti zaista dani traju duže, u punom smislu tih riječi. Kada odemo na godišnji odmor kao da zaboravimo koliko je sati, koji je dan i jednostavno želimo bezbrižno uživati ne osvrtati se na vrijeme i stalno negdje žuriti.

Ipak, roditeljima s malenom djecom dan zaista traje 24h i koliko god uživaju sa svojim mališanima, tolika je i njihova odgovornost prema njima.

Mame se ponekad ne uspiju odmoriti danima jer im je na prvome mjestu dobrobit vlastite bebe. No jedno mormo priznati, na moru je ipak nekako lakše biti roditelj i barem na neko vrijeme možete uzeti trenutak za sebe i prepustiti se čitanju omiljene knjige ili nekog drugog štiva.

Kako bismo vama i vašoj dječici osigurali bezbrižan dan na plaži, pronašli smo najšarmantniju verziju popularnih ‘crocsica’. Na web trgovini Next pojavile su se najdraže klompe u Mickey Mouse ruhu i prepoznatljivoj crvenoj boji. Uz njih, nećete morati brinuti oko kamenčića jer će svaki ulazak u more proći bez greške.

Ova ljetna obuća nije samo preslatka, već osigurava udobnost. Bez obzira grade li vaši mališani kule od pijeska u njima, plivaju, trčakaraju ili ih nose tijekom jutarnjeg odlaska u trgovinu s vama, ove će ‘crocsice’ ispuniti vaša očekivanja, a vama pružiti zaslužen odmor.

Uz njih više ne morate paziti na svaku sitnicu pa ako ih vaša dječica obožavaju nositi, dobro je znati da se cijenu kreću između 119-149 kuna, ovisno o odabranoj veličini. Pronaći ih možete na LINKU.