FOTO by Geox

Kids

Dječja stopala sada još medenija uz Geox Disney anatomske sandale!

Viktoria Šafranić 27. travnja 2021.

Minnie Mouse - vladarica i ove ljetne sezone...

Mickey i Minnie Mouse nemaju predaha, kada je u pitanju reklamiranje proizvoda. Ovaj famozan par pojavljuje se praktički u svakoj novoj kolekciji poznatih brendova. Ponekad se radi o jednom artiklu, a sve češće im je posvećena cjelokupna linija.

Njihov izgled u sekundi prodaje proizvode stoga ne čudi da su upravo oni na umu proizvođačima prilikom osmišljavanja noviteta.

Geox je robna marka u čijem je fokusu anatomska obuća koja je prvenstveno bazirana na kvaliteti i dugotrajnosti. U skladu s time, njihove cijene su nešto više jer za uloženi novac dobijete par cipela ili tenisica koje će potrajati godinama, a koje u nijednom trenutku neće rezultirati bolnim ili iskrivljenim stopalima.

Hod po oblacima ovog puta dolazi u vidu dječjih sandala, točnije modela za djevojčice. Ljetna obuća nikada nije izgledala medenije, a za to je zaslužna Minnie Mouse koja dolazi u ružičasto-bijeloj i crveno-bijeloj varijanti. Ona krasi prednju stranu sandala, dok se njezin potpis nalazi na stražnjem remenčiću.

Izvorna Geox tehnologija kombinira perforirani potplat i prozračnu vodonepropusnu membranu, što je dovoljan dokaz da će ove ljupke sandale biti na malenim nožicama od jutra pa sve do kraja dana.

Šarmantni modeli pružaju kombinaciju lakoće, udobnosti i prozračnosti, a sve je to zaokruženo neodoljivim motivima kultne Minnie.

Cijena lakiranih sandala varira između 344-389 kuna, ovisno o veličini koju odaberete. Više informacija o istima potražite OVDJE.