FOTO by CEWE

Zabava

Djeca brzo rastu… Evo kako zauvijek sačuvati ljetne uspomene s njima

Viktoria Mikulić 18. rujna 2023.

Vrijeme provedeno s djecom najdragocjenije je na svijetu…

Sjećate li se ljeta dok ste bili djeca? Uspomene na djetinjstvo najveće su blago koje čuvamo u sebi. Dugi sunčani dani ispunjeni zabavom, prijateljima i obitelji zauvijek će ostati u sjećanju, a posebice je lijepo znati da su neki od njih još uvijek u našoj blizini i povremeno se družimo te prisjećamo svih zajedničkih anegdota.

Ako ste već roditelj, onda zasigurno i svojim najmlađima želite pružiti posebna ljeta jer i sami znate koliko takve uspomene vrijede u životu – igra, glasan smijeh i veselje.

Gradeći uspomene za kojima će se naša djeca kasnije moći osvrtati, stvorit ćemo za njih ljepšu budućnost i oni će uvijek pamtiti ono najbitnije – da smo htjeli provoditi vrijeme s njima.

Djeca prebrzo odrastu i ono na što se ljudi osvrću je to koliko vremena su proveli sa svojom djecom jer je to ono što je najbitnije. Ako ste iskoristili ovo ljeto i makar dio mogli uživati sa svojom dječicom kroz razne aktivnosti sigurni smo da ste bilježili ove trenutke kamerom i da ih želite sačuvati zauvijek, za sebe i za svoju djecu.

Imamo sjajan način kako to uraditi na praktičan i kvalitetan način, a to je CEWE FOTOKNJIGA.

CEWE FOTOKNJIGU možete naručiti pute mobilne aplikacije, CEWE Fotosvijet foto programa ili putem cewe.hr stranice. U svakoj opciji naručivanja postoji opcija asistenta u programu koji će vam sam rasporediti fotografije, a na vama je samo da pripremite omiljene fotke s ljetovanja i učitate ih.

Sigurno imate barem 50-ak fotografija ovog ljeta, a ako je odgovor potvrdan, onda imamo sjajne vijesti za vas. Sada, u fotoknjizi, možete sačuvati 50 stranica uspomena po cijeni od 26 stranica!

U razdoblju od 1.09.- 02.10. uz kod kupona: FOTOKNJIGA50 možete dobiti skoro dvostruko više stranica CEWE FOTOKNJIGE – PO OSNOVNOJ CIJENI! Uključene su sve vrste formata i tiska, a kod kupona možete koristiti za više kupnji.

Više detalja o pogodnosti možete saznati ovdje, a za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

Sačuvaj uspomene i uživaj u njima sa svojom djecom, cijeli život!