FOTO by Instagram @verawanggang

Poznati

Dizajnerica Vera Wang proslavila 74. rođendan!

Daria Lovrić 28. lipnja 2023.

Otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda koji prkosi godinama…

Slavna dizajnerica, rođena 1949., senzacija je na društvenim mrežama zbog svog mladolikog izgleda koji prkosi njezinim godinama. Mnogi fanovi pitaju se kako može tako dobro izgledati za svoje godine i sebi priželjkuju isti način starenja.

Poznata dizajnerica inače je i bivša klizačica, poznata po svojoj sitnoj građi i dugoj crnoj kosi. Vera Wang jučer je proslavila 74. rođendan, a izgleda barem upola mlađe. Svi se pitaju koja je tajna, na što je dizajnerica jednom prilikom izjavila da se tajna krije u radu, kvalitetnom snu, koktelu od votke te izbjegavanju sunca.

Dizajnerica inače od šminke nosi bazične formule kao što su tonirana krema i lagano sjajilo.

Na svom Instagram profilu Vera je podijelila davno snimljenu fotografiju. „Draga uspomena na moju karijeru urednice u američkom magazinu Vogue. Ova slika je snimljena prije 46 godina kada sam imala 28 godina i bila strastveni zaljubljenik u modnu fotografiju.“ – napisala je Vera ispod objave.

Tijekom godina, u svojoj karijeri Vera je postigla zavidan uspjeh, a brend s vjenčanicama proširila je kroz kolekcije mirisa, nakita, naočala, cipela i kućanskih potrepština.

Iako je dizajneričina impresivna i fascinantna karijera obuhvaćala mnoge modne ere, njezin mladenački sjaj i dalje je isti i mami najviše pažnje.