FOTO by Instagram

Poznati

Dizajnerica Vera Wang ima 70 godina, ali njene noge i trbušnjaci “govore” 35!

Antonija Andabak 09. svibnja 2020.

U njenom su slučaju sedamdesete nove tridesete!

Vera Wang jedna je od najpoznatijih dizajnerica vjenčanica i glamuroznih haljina, ali oni koji ne prate modu, a negdje su čuli za Veru Wang, ne znaju da je ova dizajnerica kineskog podrijetla rođena u lipnju, davne 1949. godine, što znači će uskoro navršiti 71.godinu!

View this post on Instagram

Playing dress-up. @davidsbridal #whitebyverawang

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Slavna kreativka definitivno brine o svom izgledu, a u prilog joj idu azijski geni kojima može zahvaliti na vitkoj liniji i mladolikom izgledu.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi u kakvoj je formi, te se s punim pravom može pohvaliti s još uvijek zategnutom kožom, trbušnjacima i fenomenalnim nogama!

View this post on Instagram

Cocktail hour….. puffer on the patio.

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Tviteraši su naveliko u nevjerici objavljivali komentare ispod fotografija koje dokazuju kakvo tijelo ima, te pisali:”Vera Wang ima 70?! Mislila sam da je u 50-ima!“, dok su drugi objavili datum njenog rođenja s Wikipedije, također aludirajući na njen očuvan izgled.

Vera Wang trenutno je u Miamiju u karanteni osmišljavajući novu bridal kolekciju, a s obzirom na to da ima i više vremena no inače, odlučila je više vježbati i brinuti o svom izgledu. U jednom je intervjuu spomenula da je opsjednuta tajicama i da sada ima priliku isprobavati ih, raditi u njima i kako kaže: inspirirana je u njima dizajnirati, vježbati…provesti cijeli radni dan!

View this post on Instagram

Fitting….. @davidsbridal #whitebyverawang

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Kako dizajnerica obožava glamur i sportsku odjeću, odlučila je objaviti fotografiju u bridal cipelama na petu i Adidas tajicama čiji je veliki fan! Još jednom WOW za figuru u osmom desetljeću života!