Dizajnerica Diana Viljevac osmislila svoju prvu i neklasičnu bridal liniju vjenčanica

Viktoria Šafranić 20. travnja 2017.

Ovo nisu klasične vjenčanice, ovo su vjenčanice za svaku ženu koja zna što hoće.

Odabir vjenčanice zasigurno spada u jednu od najvažnijih odluka svake žene. Upravo za taj poseban dan žene iznimnu pažnju posvećuju svakom detalju, haljina mora biti savršena i ispuniti svaku želju buduće mlade, mjesta kompromisu tu nema.

Vođena upravo idejom da je želja svake žene individualna i da svaka žena za svoj najvažniji dan točno zna što želi, dizajnerica Diana Viljevac osmislila je svoju prvu bridal liniju vjenčanica.

Ovakve nekonvencionalne i moderne vjenčanice nastale su kao potreba za nečim novim, kao odgovor na zahtjeve svake buduće mlade koja više ne želi biti ukalupljena u predodređene vizije vjenčanice.

Iako na većini haljina prevladava bijela boja, kolorit je raznovrstan, od sive, roze do pudraste nijanse. Kolekcija se sastoji od deset modela koji nemaju jedinstvenu poveznicu baš zato kako bih svaka žena mogla pronaći upravo ono što želi.

Važno kod vjenčanica je da njihova cijena ne prelazi cijenu najma vjenčanica u salonima, a cjenovni rang je od 5.300kn – 9.000kn (10%popusta na gotovinu). Nakon što je ove sezone predstavila prvu ready to wear kolekciju, bridal linija bila je logičan slijed u radu dizajnerice.

 

Model: Ivona Bevanda (Colors Model Management)
Make up: Saša Joković
Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica) za Schwarzkopf proffesional
Foto: Jakov Baričić

Vjenčanice su dostupne u showroomu Diana Viljevac na adresi Šenoina 11 te se mogu pogledati uz prethodnu rezervaciju termina na kontakte: info@dianaviljevac.com ili na broj +3851 580 5772.