FOTO by Twitter

Zabava

Divovska hiperrealistična 3D mačka očarala je prolaznike u Tokiju

admin 09. srpnja 2021.

VIDEO: pogledajte nestvarne animacije u produkciji japanske tehnologije

Razvoj tehnologije podigao je marketing na jedan sasvim nivo, a tvrtke iz cijelog svijeta uvijek su u potrazi za načinima kako se istaknuti na reklamnim prostorima.

Postoje mjesta na svijetu na kojima su reklamni panoi preuzeli krajolik, a užurbane japanske ulice jedan su od najboljih primjera.

Raskrižje Shinjuku u Tokiju u Japanu ovih je dana postalo prava senzacija, a sve zahvaljujući divovskom zaslonu od površine 155 četvornih metara.

Konkretno, pažnju je privukla mačka u visokokvalitetnoj 4K tehnologiji koja se danju i noću pojavljuje kao animacija u razigranim i zanimljivim situacijama.

Ovaj posljednji krik tehnologije razvili su MicroAd Digital Signage i Yunika Vision s ciljem demonstriranja svojih tehnoloških mogućnosti.

Iako će službena premijera prikazivanja biti 12. srpnja trenutno se radi niz testova koji su već prvom aktivacijom privukli japansku, pa i svjetsku javnost.

Razlog zašto je ovaj oglas toliko jedinstven i poseban je dojam da mačka na ekranu komunicira i razvija interakciju s prolaznicima.

Pogledajte video i uvjerite se u snagu japanske tehnologije i kreativnosti čiji nas rezultati jednostavno ne ostavljaju ravnodušnim.