Divna i bez trunke šminke Lady Gaga poslala značajnu poruku

Antonija Andabak 30. lipnja 2017.

Lady Gaga je na Instagramu objavila poruku u čast svojoj nedavno preminuloj prijateljici. Poruka je inspirativna te svima želi poručiti što je doista bitno u životu.

Kada kažemo Lady Gaga, što vam prvo pada na pamet? Možda slike pjevačice s ekstravagantnim makeup-om, odjećom, perikama u bojama slatkiša? Ili sa šniclom na glavi? Koja god asocijacija vam prva dospije na um, svi se možemo složiti da izgled Lady Gage nikada nije bio sinonim za neutralno i decentno, što nas je i ponukalo podijeliti s vama jednu od zadnjih njenih objava na društvenoj mreži Instagram. Lady Gagy  je imala točno nula grama makeup-a i izgledala je predivno!

Gaga ipak nije objavila selfie zbog vlastite samopromocije. Njen dirljiv post napisan je povodom smrti njene najbolje prijateljice Sonje Durham, koja je na žalost preminula prošli mjesec nakon duge borbe s karcinomom. Lady Gaga je zahvalila svojim fanovima i svima onima koji su na bilo koji način podržali Sonjinu borbu i prepoznali njenu hrabrost tokom liječenja, kao i na suosjećanju u teškim trenucima. Između ostalog poručila je:

“Nije bitno koliko “Followera” imate na društvenim mrežama, jeste li dovoljno mršave ili lijepe prema standardima ljepote drugih ljudi. Istinski najljepši dio vas dolazi iznutra, a koji velikodušno birate dijeliti s braćom i sestrama, to je ono što vas čini predivnim. To je ono što je važno. To je način kojim ćete ostaviti svoj trag. Prenoseći svoju pozitivnu energiju ljudima oko vas i promatrati kako se ona množi.”

Pozdravljamo snažnu i inspirativnu poruku Lady Gage koju u cijelosti možete pročitati ovdje.