FOTO by Primark

Moda

Disney velikani upotpunili nove Primark natikače!

Viktoria Mikulić 26. veljače 2021.

Ljetne stvarčice laganim, ali sigurnim tokom stižu u poznate web trgovine...

Natikače su nekoć služile kao primarna ljetna obuća u svim onim ležernim aktivnostima. Klasične modele smo najčešće viđali na muškarcima, dok su žene prvenstveno nosile japanke.

Posljednjih sezona, natikače su doživjele golem procvat i nose se gotovo posvuda, i to ne samo ljeti već i u ostalim godišnjim dobima, gdje su postale alternativa papučama.

Nose ih i mladi i stariji, a trend koji je među prvima ‘isfurao’ Justin Bieber, savjetuje nošenje istih uz čarape, po mogućnosti visoke u bijeloj boji.

Adidas Adilette natikače s tri prepoznatljive crte preko noći su se iz sasvim obične obuće transformirale u najprodavaniji model. Gotovo da nije bilo boje i uzorka u kojima iste nismo mogli pronaći, a tako će zasigurno biti i narednih sezona.

Danas smo ugledali jedan model s Primarka koji će se svidjeti čak i onima koji ovakav komad natikača ne vide na sebi. U crnoj boji, s motivima Mickey i Minnie Mousea, rastopit će i ona natvrđa srca. Ispod njihovih ilustracija, nalaze se i malene Mickey glavice koje pomalo asociraju na kultne Gucci modele.

Nedavno smo predstavili i accessories, točnije torbicu i ruksak u sličnoj varijanti, samo u smeđoj boji za koje ste pokazali oduševljenje, pa vjerujemo da će vam i ove natikače prirasti srcu.

Primark modni dodaci izgledom podsjećaju na Gucci modele, a cijena je prava sitnica!

Iako dolaze s najzaljubljenijim Disney parom, i dalje ih odlikuje suptilna elegancija. Nadamo se da ćemo uskoro moći do obližnje Ljubljane kako bi ih tijekom prvih visokih temperatura imali uz sebe. Njihova cijena iznosi i definitivno se isplati pridodati ih svojoj ljetnoj kolekciji. O ukusima se ne raspravlja tako da na koji god način ih nosili, tu odluku prepuštamo vama…