Modni dodaci

Disney & Unicorn ruksak za odrasle vraća nas u djetinjstvo

Engineer 20. srpnja 2019.

Može li slađe od ovog?

Nema nam goreg nego kada naiđemo na neku preslatku Disney ili Unicorn stvar koja je rađena samo za najmlađe, a u većini slučajeva tako i bude.

No, da uvijek postoje i iznimke dokazuje i ruksak koji smo pronašli, a koji predstavlja suradnju dvije ikone modnih brendova – Disney i Unicorn.

Nećemo trošiti pridjeve na to koliko su slatki Unicorn i Disney motivi, stoga možemo zaključiti da se radi o jako posebnom proizvodu.

Zamislite da u najljepšem snu bezbrižno trčkarate ispod duge dok po vama pada kiša šljokica. Takav osjećaj trebao bi biti svaki put kada na ramena stavite ovaj ruksak, koji je, unatoč svom razigranom izgledu, namijenjen isključivo za odrasle.

Zbog svojih “naglašenijih” detalja ruksak se u pravilu niti ne preporučuje jako mladim osobama. Zašto? Navode čvrste materijale i opasnost od gušenja naramenicama.

Ali zato mi odrasli nećemo imati problema s tim upozorenjima i ponosno ćemo nositi ovaj ruksak koji će umjesto nas govoriti: “Da, bez obzira na godine u meni se još uvijek nalazi zaigran i djetinjasti duh koji mi ne dopušta da odrastem“.

Ovaj ruksak pronašli smo unutar Disney web trgovine po cijeni od 80$.