FOTO by Disney

Dekor

Disney teglice za biljke uz koje će naš dom procvjetati!

Viktoria Mikulić 11. ožujka 2022.

Mickey Mouse je ponovno u centru pažnje...

Za manje od desetak dana ulazimo u najraskošnije godišnje doba i želimo da naša četiri zida poprime jednako osvježavajuće ruho. Ako planirate dodati tek pokoju sitnicu, naš savjet je unijeti zelenilo u vaš dom.

£18.00

Ako niste vješti s biljkama, ne brinite jer uz teglice i sukulente koje smo upravo pronašli, nećete morati biti profesionalac u uzgajanju istih. Umjetne biljke jednako će atraktivno izgledati i pritom vas uvijek činiti radosnima, bez imalo stresiranja oko njih.

£11.20

Na Disney stranici pojavilo se nekoliko šarmantnih vaza koje dolaze s omiljenim Disney likovima poput Mickey Mousea i Slonić Dumba, koji su obilježili naše djetinjstvo. Svaka od ovih teglica posebna je na svoj način, a u nastavku donosimo i što svaka uključuje:

Za sve koji vole klasičnu eleganciju, trebali bi se odlučiti za ovu mini vazu bijele boje. S umjetničkim djelima ikone Mickeyja i natpisom “Be Happy”, dizajn od kamena dolazi u kompletu s bazom.

£25.00

Zapikirali smo još jedan neodoljivi dodatak s motivom Bijelog zeca iz popularne “Alise u zemlji čudesa”.

Podignite svoj dekor na novu razinu s ovom biljkom u teglici Dumbo! Uz plastičnu biljku, tu je i dizajn inspiriran vožnjom “Dumbo Leteći slon”.

Ponovno je Mickey Mouse u glavnoj ulozi, a ovog puta krasi ga i uže koje će oduševiti sve obožavatelje visilica. Već je vidimo kako plijeni pažnju na balkonu ili terasi, dok susjedi škicaju i promatraju je s divljenjem.

£22.00

Ako se ni na proljeće ne odvajate od crne boje, dodajte dašak prirode svom domu uz ovaj lijepi umjetni sukulent iz Disney home kolekcije.


£10.00

Na kraju nam ostaje pitanje – kako se odlučiti samo za jednu?